Britneys pappa säger stopp till ett eventuellt äktenskap med Jason Trawick.
1 av 3
Britneys pappa säger stopp till ett eventuellt äktenskap med Jason Trawick. - Foto: Matt Sayles / AP
Britney ska ut på sommarturné med start den 17 juni. Här skakar hon loss i Jimmy Kimmels teveshow.
2 av 3
Britney ska ut på sommarturné med start den 17 juni. Här skakar hon loss i Jimmy Kimmels teveshow. - Foto: All Over Press
Kevin Federline har ensam vårdnad av Britneys två söner.
3 av 3
Kevin Federline har ensam vårdnad av Britneys två söner. - Foto: Isaac Brekken / AP

Britney vill gifta sig - pappa säger nej

Britney Spears vill gifta sig med pojkvännen Jason Trawick och skaffa fler barn. Pappan sätter stopp.


Britneys tidigare äktenskap

Jason Allen Alexander

Barndomsvän som Britney gifte sig med i Las Vegas den 3 januari 2004 efter en blöt nyårshelg. 55 timmar senare skilde de sig och det rekordkorta äktenskapet fick stor uppmärksamhet.

Kevin Federline

Äktenskapet med "K-Fed" varade i mer än två år och resulterade i barnen Sean Preston och Jayden James. Federline har fortfarande ensam vårdnad om de två sönerna efter Britneys mentala kollaps.

LOS ANGELES. Hennes "Till the world ends" toppar listorna i USA och förhållandet med pojkvännen Jason Trawick är på rätt väg igen. Ändå är det inte alls lätt att vara Britney Spears.

Enligt tidskriften In Touch har pappan Jamie Parnell fortfarande ett järngrepp om sin 29-åriga dotters liv. Hon vill gifta sig med Trawick och skaffa fler barn, men pappan säger stopp.

– Han känner att hon fortfarande är för instabil för att ens tänka på att skaffa ytterligare ett barn, säger en källa till In Touch.

 

Pappan är Britneys förmyndare

Bakgrunden är Britneys depression som till slut fick henne inlagd på ett mentalsjukhus och startade efter födseln av hennes andre son, Jayden.

Sedan dess är hennes pappa förmyndare vilket betyder att det slutligen är han som är ansvarig för hennes karriär och liv.

Pappan ska vara orolig för att samma scenario ska upprepa sig om hon skaffar barn igen. Britneys dröm om att skaffa barn med Jason Trawick kan därmed gå helt i kras.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!