1 av 5
- Foto: All over press
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over press

Hugh Hefner dumpad fyra dagar innan bröllopet

Till helgen skulle Hugh Hefner ha gift sig för tredje gången. Bara några dagar innan ceremonin lämnar nu flickvännen hans sida.


Andra som dumpat Hugh

2008 lät Holly Madison meddelade via en video på TMZ att hennes förhållande med Hugh var över. Hefner svarade med att säga "ja, om Holly säger att det är över så antar jag att det är över". I dag lever Holly på att spela in tv-serier och säger att hon aldrig kommer att dejta någon igen och att hon inte behöver en man i sitt liv.

Kendra Wilkinson uppges ha varit otrogen mot Hef och förlovade sig med Hank Baskett efter att hennes och Hefners förhållande officiellt tagit slut. Idag har hon sin egna reality-show och är mamma till sitt första barn.

Bara dagar innan bröllopet skulle ägt rum dumpar flickvännen Crystal Harris magasingurun och casanovan Hugh Hefner. "Det blir inget bröllop, Crystal har ändrat sig", twittrade Hugh. 25-åringen skrev även hon under gårdagen ett meddelande till allmänheten på sin privata hemsida: "Efter djupare eftertanke och funderingar har jag beslutat att avsluta förlovningen med Hef. Jag hyser den största respekt för Hef och önskar honom det bästa framöver."

Meddelandet har enligt hennes egna sida endast lästs av knappt 40.000 läsare ännu.

Ville ha mer pengar

Det var kommande lördag som skulle bli Crystals och den 60 år äldre Hughs stora dag. Äktenskapet skulle bli Hughs tredje och över 300 gäster var inbjudninga till det påkostade bröllopet. Enligt TMZ ska Harris anledning till att bryta förlovningen ha varit att hon ville satsa på sin musikkarriär. Men hon sägs också vara trött på de "några hundra dollar" som hon fått i veckan från Playboy.

Samma dag som Hugh blev dumpad släppte Crystal singeln "Club Queen".

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.