1 av 2
- Foto: Henrik Eriksson / Nyheter24
2 av 2
- Foto: Elias Giertz/Nyheter24

BB-Patriks nya kärlek: känd dokusåpastjärna

Big Brother-hunken Patrik Edvardsson har hittat kärleken - i en annan dokusåpadeltagare. – Det är 100 procent seriöst, säger han till Nyheter24.


Under den direktsända Big Brother-finalen berättade deltagaren Patrik Edvardsson, 34, att han hade "funnit kärleken" utanför huset, men ville då inte prata närmare om vem det var han dejtade.

Den kärlek Patrik då berättade om var dokusåpadeltagaren Frida Danielsson, 29, som under våren sökte efter kärleken med ljus och lykta i dejtingprogrammet Bachelorette.

– Det stämmer att jag och Frida är ett par, och det är 100 procent seriöst, bekräftar Patrik när Nyheter24 når honom.

– Vi träffades genom gemensamma kompisar för lite mer än ett år sedan, men då blev det ingeting. Nu har vi varit tillsammans i ungefär en månad.

Redan under tiden i Big Brother pratade Patrik om en tjej han var intresserad av utanför huset, men trots detta tillbringade han mycket tid och flera heta stunder tillsammans med deltagarna Madelene Stigsjöö och Annie Almén.

– Jag gjorde vad jag ville i huset, och då var det nog ändå jag som var mer intresserad i Frida än vad hon var i mig.

Under Bachelorette valde Frida vinnaren Christian Nicolaisen som den deltagare som fångat hennes hjärta. Paret fortsatte träffas efter tävlingen, men insåg snart att deras förhållande inte höll.

Nu är det alltså istället Patrik Edvardsson som har intagit rollen som pojkvän.

Om ungefär två månader planerar paret att flytta ihop, i samband med att Patrik flyttar från Kristianstad i Skåne till Stockholm.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .