1 av 2
- Foto: ROLF ADLERCREUTZ/All Over Press
2 av 2
- Foto: Carl-Erik Paulin/All Over Press

Nerverna knäcker Måns: "Folk tycker jag blir dryg"

Allsång på Skansens nya succéprogramledare Måns Zelmerlöw berättar om sin skräck inför premiären, och om hur nervositeten tar sig uttryck.


Missa inte

Under tisdagskvällen hade Allsång på Skansen säsongspremiär - med den nya programledaren Måns Zelmerlöw i spetsen.

Trots en succéartad kväll så dolde sig mycket under ytan hos Måns - känslor som tittarna aldrig fick se.

– Under hela sändningen gick det som smort, men innan programmet var jag helt nere och har inte varit mig själv på grund av att jag var så nervös, berättar Måns för Nyheter24.

– Jag ville inte käka på hela dagen, och kunde inte hitta min energi. Först en halvtimme innan programmet så vändes nervositeten till energi, fortsätter han.

När nervositeten satte in timmarna innan programmet var det få som kunde nå fram till stjärnan.

– Jag blir så osocial, och folk tycker att jag blir dryg. Jag vill bara sitta för mig själv och fokusera.
 

"Det var vinna eller försvinna"

Under flera veckor har Måns haft en gnagande oroskänsla inför den då stundande premiären.

– Jag har försökt skjuta fram det i flera veckor och inte tänka på det, men jag har hela tiden känt att den här kvällen var vinna eller försvinna för min del.

– Just därför har det här varit ett väldigt svårt vägval att göra, för att om går det fel här så kan det vara väldigt dåligt för min fortsätta karriär. Men som tur var så gjorde det ju inte det.

/
/
/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".