1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Stjärnan försökte ta sitt liv efter rehab

Jonathan Rhys Meyers har åkt in och ut på rehab i flera omgångar. Efter larm hittade sjukvårdarna honom ihopsjunken på golvet i hans bostad.


Jonathan Rhys Meyers

Meyers har spelat i filmer som: Skruva den som Beckham och Match Point. Han har även spelat Elvis i den biografiska miniserien Elvis. Rollen gav honom en Golden Globe för Bästa skådespelare.

I juni Checkade han in på ett behandlingshem i Sydafrika, hans femte besök på rehab.

LONDON: Skådespelaren, modellen och Golden Globe-pristagaren Jonathan Rhys Meyers, 33, uppges ha förts till sjukhus efter ett misstänkt självmordsförsök. Anledningen ska vara att den före detta Boss-modellen svalt en stor mängd tabletter.

Vägrade åka till sjukhus
Sjukvårdarna som tagit emot larmet hittade Meyers ihopsjunken på golvet i hans bostad. Där försökte de febrilt att förbättra hans tillstånd. Efter att ha vägrat behandling tillkallades polis och stjärnan kunde föras till sjukhus, uppger New York Post.

Det är inte första gången som Jonathan Rhys Meyers visar upp en destruktiv sida. Skådespelaren har tidigare rapporterats ha alkoholproblem och så sent som i början av juni checkade han in på ett behandlingshem.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!