1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Shia LaBeouf: Jag låg med Megan Fox

Under inspelningen av Transformers hettade det till mellan Shia LeBeaouf och Megan Fox. Nu avslöjar Shia att stjärnorna varit mer än vänner.


Tidigare relationer

Det är inte första gången Shia LaBeouf inleder en personlig relation med någon han träffat under en inpslening. Tidigare hade han ett förhållande med China Brezner som han träffade under inspelningen av en av hans tidigare filmer.

Därefter dejtade han Carey Mulligan under inspelningen av Wallstreet: Pengar sover aldrig.

Transformers-stjärnan Shia LaBeouf avslöjar att han och motspelerskan Megan Fox haft en romans. Det var under inspelningen av Transformers som de fattade tycke för varandra.

Shia fick i en intervju med Details frågan om han någonsin legat med sexikonen Megan.
– Du spelar in under ett halvår med någon som ska vara attraherad av dig och du av den. Jag kunde inte skilja på jobb och privatliv i den situationen. Tiden jag spenderade med Megan var våran sak men jag tror att du kan se kemin i filmen, svarar Shia.

I samma intervju undrar reporten om Megan Fox dejtade sin nuvarande man Brian Austin Green vid tillfället för romansen.
– Jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte upprepar Shia hela tolv gånger som svar och avslutar med att säga att det var som det var.

En källa till Details menar dock att Megan och Brian hade en tio månader lång paus innan de blev tillsammans igen. Megan ska därmed inte varit otrogen mot den före detta Beverly Hills-skådisen Brian.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

3 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

3 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.