1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Så valde Mila Kunis sin rump-dublett

Mila Kunis radade upp rumpor framför sig för att välja vilken som skulle bli hennes i "Friends with Benefits".


Mila Kunis

Mila Kunis har gått från oborstad hippietjej i teve-serien "That 70's show" till graciös ballerina Black Swan. Stjärnskottet Mila Kunis samlar stilpoäng för varje dag som går och syns allt mer i fashionabla magasin och intresset för henne på filmfronten verkar vara stort.

Snart går den romantiska komedin "Friends with Benefits" med Justin Timberlake och Mila Kunis, 27, i huvudrollerna upp på vita duken. Men inspelningen var inte helt problemfri. Kunis karaktär visar en hel del hud, något stjärnan inte kände sig redo för.

– Jag visade sidan av mitt bröst, jag kände helt enkelt att jag inte kunde ge allt på en gång, jag måste ta det ett steg i taget och lämna lite åt fantasin. Säger Mila till Ryan Seacreast om sexscenen i filmen.

Så, alla ni som trodde att den sexiga rumpan ni får se på bio är Milas, tyvärr. Mila skaffade sig en rump-dublett inför filmen.

– De här vackra tjejerna kom in i rummet där jag min make-up artist och regissören var. Så visade de upp sina rumpor och så valde vi den som liknade min mest så att det inte skulle se fejk ut, berättar Mila.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!