1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Marc Anthony ville förbjuda J.Lo att klä sig för sexigt

Jennifer Lopez fick inte ha på sig vad hon ville. Exmaken ville inte att hon skulle vara sexig. – Han var ett kontrollfreak.


Det har bara gått några dagar sedan Jennifer Lopez, 40, och Marc Anthony, 42, tillkännagav att de går skilda vägar. Tillkännagivandet sju år efter att lde svurit varandra evig trohet. Nu menar källor till US Weekly att Marc var ett kontrollfreak som gjorde allt för att bestämma över sin exfru.

US Weekly utämnde Jennifer Lopez till årtiondets stilikon i våras. Men under plåtningen inför det speciella numret med J.Lo försökte Marc, enligt källor till tidningen, bestämma över sin frus val av kläder.

Han ska även ha haft synpunkter på bilderna, som enligt honom var för sexiga. Han menade bland annat att en av bilderna var för utmanande och att det var opassande för en kvinna som är mor till två barn att posera så lättklädd.

"Dominant"

Enligt uppgifter till US Weekly ska Marc ha hatat Jennifers status som sexsymbol. Helst ville han att hon skulle klä sig i kläder som inte avslöjade för mycket.

– Han har alltid varit dominant och velat kontrollera henne. Han kunde få henne att må väldigt dåligt om hon ville ha på sig något som var lite utmanande, säger källan Us Magazine.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!