1 av 3
- Foto: Christin Lenthamre/Nyheter24
2 av 3
- Foto: Christin Lenthamre/Nyheter24
3 av 3
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Slut mellan Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt

Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt har flyttat isär. Gjorde slut för flera veckor sedan. – Gnistan fanns inte kvar längre, säger Måns.


Kärlekssagan är över

2008 - Måns Zelmerlöw, 25, och Marie Serneholt, 28, blir tillsammans. Samma år medverkade de tillsammans i Melodifestivalen.

2011 avslöjar de att relationen är över.

De har verkat vara Sveriges lyckligaste kändispar. Men nu är alltså kärlekssagen över. Efter 3 år tillsammans har de nu gjort slut.

Måns Zelmerlöw, född 13 juni 1986 i Lund, är en svensk popsångare, dansare, musikalartist, programledare och låtskrivare uppvuxen i Lund. Sedan 2011 är han den ordinarie programledaren för Allsång på Skansen.

Marie Eleonor Serneholt, född 11 juli 1983 i Stockholm, är en svensk sångerska.

Marie Serneholt kommer i höst att vara programledare för SVT:s Helt Magiskt.

Allsång på Skansen-programledaren Måns Zelmerlöw, 25, och sångfågeln Marie Serneholt, 28, har gått skilda vägar efter tre år tillsammans.

– Hon är fortfarande min närmaste och bästa vän, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.

Under sommaren har 25-åringen från Lund gjort succé i sin roll som programledare i klassiska Allsång på Skansen. Marie Serneholt har bara funnits på plats ett fåtal gånger.

- Gnistan i relationen fanns inte kvar där längre, det är ett gemsamt beslut, förklarar Måns för Aftonbladet.

Tog slut för veckor sedan

Paret gjorde slut redan för flera veckor sedan  - men Måns har inte med en min röjt sina känslor under direktsändningarna från Sollidenscenen. Även om han medger att den senaste tiden varit tuff.

- Jag känner inte att det har påverkat mitt arbete, men det är klart att det har varit upp och ner, säger han till Aftonbladet.

"Jag är ledsen"

Måns och Marie träffades genom gemensamma vänner våren 2008. I en intervju berättade Måns senare att han i sitt pojkrum i Lund haft affischer på Marie på väggarna.

- Jag är ledsen, det är jättetråkigt. De åren vi har haft har varit de finaste i mitt liv, jag vill försöka behålla våran relation som den är nu, säger Marie till Aftonbladet.

Men nu är kärlekssagan alltså över.

/
/
/
SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harvard tar bort bok med människoskinn

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.