- Foto: MONTAGE

Bloggresumén: Vecka 36

Lördag och Bloggresumén är här! Här lyfter vi snackisarna i bloggsofären, delar ut hissar och dissar som om ingen morgondag fanns.


Hiss och diss

Veckans hiss

Vår lilla älsklingsbebis Daniel Paris har släppt en kokbok. Och det vore allt annat än rätt att inte hissa det. Stort grattis!

Veckans diss

Hörru, Kenza, din lilla mjölkkossa. Trots att du har teve-inspelning av Modelljakten dagarna i ända lyckas du ändå inte göra din blogg ett dugg rolig. Du är tråkig, du är stel och inte alls Kenza. Lägg ägg!

1. Kissies nya pojkvän

Kissie har ny pojkvän. Eller? I stället för nostalgikickande "C" har läsarna nu kunnat läsa om en "V" som enligt Kissie ska vara hennes nya pojkvän.

"Jag har ju en ny pojkvän för er som missat det?", skriver hon.

Men de flesta tror att det handlar om ett pr-trick som Kissie tagit till. Detta på grund av den sviktande statistiken som hon dras med.

2. Paows nya pojkvän

Bloggarna byter pojkvänner som de byter underkläder. Paow verkar också ha investerat i en ny pojkvän. Häromdagen berättade hon den glada nyheten.

"Jag mår fett jävla bra, jag träffar en kille som får mig att må bra. Som gör mig glad!", skriver hon i sin blogg.

Förhållandet med Hugo Rosas får alltså anses vara lagt på hyllan. Grattis?

3. Blondinbella nere

Det är tungt för Blondinbella just nu. Hot efter hot och ingenting verkar stå rätt till i yrvädrets liv. Det har verkligen märkts att något varit fel. Den annars så hurtiga och engagerade Isabella har förvandlats till en nersjunken sackosäck.

Bloggresumén hoppas på bättring och skickar styrkekramar. Och önskar lycka till i nya jobbet på Efter tio med Malou von Sivers!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!