1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Niklas knivrånades i skandalshowen

Niklas plan i Sol, fest och oroliga föräldrar i Kanal5 var att supa och träffa tjejer. I stället knivrånades han redan första kvällen. – Jag hade kniven mot halsen, berättar han.


Mer om Skandalprogrammet

Sol, fest och oroliga föräldrar sänds i Kanal 5, ikväll torsdag 15 september klockan 20.00.

"Killarnas promillehalt skjuter i höjden. De blir aggressiva. Nåns flipflops går sönder, glas i hela foten. Blod överallt. Ambulans till tjottahejti. Fylletjafs på hotellet. Nån häller ner sin polare med sprit i hela nyllet och pinkar på balkongen". Läs Quetzalas dom gällande programmet här.

I kvällens avsnitt av Kanal5:s Sol, fest och oroliga föräldrar får vi se Niklas från Sala åka med sina kompisar Robin, Kevin och Fredde till turistorten Ayia Napa.
Planen med resan är att "supa, knulla och bara ösa".
Men resan börjar inte som killarna planerat. Grabbarna hinner knappt landa innan Niklas knivrånas – redan första kvällen. 

– Det var två killar som...Mörka i alla fall, cyprioter, de var jättetrevliga först, och sen fick jag en smäll och då visste jag att de skulle råna mig. Så ramlade jag. Det sög ju att jag blev rånad. Jag hade kniven mot halsen. Det var ganska äckligt. Han hade lika gärna kunnat skära halsen av mig. Det var i ett buskage, det var ingen som såg någonting, berättar Niklas.

Niklas klarade sig med ett skrubbsår på knät och aningen fattigare.

VIDEO: Niklas berättar om rånet

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!