1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Brad Pitt om äktenskapet med Aniston: "Det kändes patetiskt"

Brad Pitt talar ut om varför han mådde dåligt under tiden han var med Jennifer Aniston och sitt förhållande med Angelina Jolie.


Triangeldramat

Brad och Angelina träffade varandra 2004 under inspelningen av filmen Mr och Mrs Smith. I januari 2005 skilde sig Brad Pitt från dåvarande hustrun Jennifer Aniston. Jolie sägs vara anledningen till uppbrottet.

Angelina Jolie har även hon en historia. 1999 bröt hon med skådespelaren Johnny Lee Miller, år 2003 separerade hon från Billy Bob Thornton.

Tillsammans med Pitt har Jolie nu sex barn.

HOLLYWOOD: 90-talets hetaste par stavas Brad Pitt, 47, och Jennifer Aniston, 42, Bortsett från hur det slutade var förhållandet det till synes perfekta med två av världens då hetaste stjärnor. Nu visar det sig att det kanske inte var så idylliskt trots allt. I en intervju med Parade Magazin berättar Brad om det inte allt för glada 90-talet.

– Jag tillbringade 90-talet med att försöka gömma mig för kändisskapets baksidor. Jag blev trött på mig själv sittandes på en soffa, hållandes i en joint, på att gömma mig. Det började kännas patetiskt. Det gick upp för mig att jag letade efter filmer om ett intressant liv, men jag levde inte ett själv.

Och det verkar som om Aniston varit en stor del av Brads miserabla år.

–  Jag tror mitt äktenskap hade något att göra med det hela. Att försöka låtsas att äktenskapet var något det inte var.

När Brad sedan träffade Angelina Jolie, 36, fick Hollywoodsagan ett abrupt slut och Jennifer blev utbytt mot Tom Raider-stjärnan Angie. Och när det talas om Angelina sparar han inte på krutet och höjer henne till skyarna flera  gånger.

– En av de största och smartaste sakerna jag någonsin gjort är att ge mina barn Angie som deras mamma. Hon är en sådan fantastisk mamma, åh jag är så glad att jag har henne.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.