1 av 13
- Foto: All OVer Press
2 av 13
- Foto: FAKSIMIL THEDIRTY
3 av 13
- Foto: All Over Press
4 av 13
- Foto: All Over Press
5 av 13
- Foto: All Over Press
6 av 13
- Foto: All Over Press
7 av 13
- Foto: All Over Press
8 av 13
- Foto: All Over Press
9 av 13
- Foto: All Over Press
10 av 13
- Foto: All Over Press
11 av 13
- Foto: All Over Press
12 av 13
- Foto: All Over Press
13 av 13
- Foto: All Over Press, The Dirt, Star Magazine. Bilden är ett montage.

DOKUMENT: Ashton Kutcher och kvinnorna

Blev Ashton Kutchers kvinnoaffärer slutet för Hollywoods absoluta radarpar nummer ett?


Demi och Ashton

Demi och Ashton träffades på en middag i New York år 2003 och började dejta varandra kort därefter. Paret gifte sig den 24 september 2005.

Demi Moore har varit gift två gånger tidigare. I februari 1980 gifte hon sig med låtskrivaren Freddy Moore. De skilde sig fem år senare.

I november 1987 gifte sig Demi med Bruce Willis. De skilde sig 1998 och har tre döttrar tillsammans.

Innan Ashton och Demi blev ett par var Ashton tillsammans med bland annat Ashley Scott och skådespelerskan Brittany Murphy.

Ashton Kutcher på Twitter.

Demi Moore på Twitter.

Den 24 september 2005 gifter sig Demi Moore och Ashton Kutcher med varandra i sitt hem i Los Angeles. Det bjuds på vaniljtårta och Demi är klädd i en krämfärgad klänning från det franska modehuset Lanvin. Bland gästerna finns Demi Moores ex-make Bruce Willis som Demi har tre döttrar tillsammans med.

Exakt sex år senare ska Demi och Ashton egentligen fira sin bröllopsdag. Men Ashton går ut med sina polare på nattklubben Fluxx i San Diego – av alla ställen. Efter ett pars timmar festande checkar Ashton in Hard Rock Hotel. Tillsammans med en ung, sexig blondin vid namn Sara Leal tar Ashton hissen upp till tolfte våningen.

– Ashton Kutcher sa till Sara Leal att han och Demi Moore är på väg att separera och att allmänheten inte känner till det ännu. Smart Ashton, hon hade knullat dig ändå. Tror du mig inte så prata med Sara Leal själv, eller prata med livvakten som tog hennes mobil innan hon fick gå in i rummet, avslutar Sara Leals vännina ett mejl till sajten The Dirty.

"Han är en otrolig älskare"

Det här är långt i från första gången som Ashton Kutcher spelar huvudrollen i ett smutsigt otrohetsdrama. För precis ett år sedan – också bara några dagar innan Ashton och Demis bröllopsdag – ska Ashton dels ha hånglat upp en sexig blondin på krogen. Några dagar efter det ska han ha legat med den 21-åriga skönheten Brittney Jones.

Enligt Brittney Jones träffade hon Ashton när Ashton var ute och bowlade tillsammans med Demi och hennes dotter Rumer. Brittney skrev helt sonika ner sitt telefonnummer på en servett som hon gav till Ashton. Ashton hörde snabbt av sig till Brittney med flörtiga sms.

Det dröjde inte länge förrän de träffades och hade sex – på soffan hemma i Demi och Ashtons gemensamma hem.
– Han är en otrolig älskare. Väldigt omtänksam och gullig. Det kändes väldigt speciellt för mig. Jag var helt avslappnad och det var vackert och mysigt, berättade Brittney då.

"Demi valde ut tjejerna"

Men den gamla uttjatade bilden av den bedragna frun kanske inte stämmer in i fallet med Demi Moore och Ashton Kutcher. Enligt Brittney hade Demi Moore och Ashton Kutcher ett helt öppet förhållande.

– Ashton berättade att de delade på kvinnor, men att han inte fick ligga med dem själv. Demi gillade att vara med och Demi gillade att välja ut tjejerna, berättade Brittney Jones för tidningen Star.

Enligt Brittney Jones ska Asthon dessutom ha berättat att paret har ett öppet förhållande och att de ofta har trekanter.

Enligt en källa till People.com har paret "otrohetsregler".

– De har en policy som är typ 'fråga inte, berätta inte', sa en källa till People.com då.

– Det kändes inte alls som att han var otrogen mot sin fru, det kändes normalt och okej, säger Brittney vidare till Star Magazine, skriver Huffington Post.

Tyst på Twitter

Öppet förhållande eller inte – något står inte rätt till längre mellan Demi och Ashton. Både Ashton och Demi har miljontals följare på Twitter. Tidigare har paret skämtat bort otrohetsrykten och varit mycket öppna om sin relation.
Men den här gången har det varit tyst på Twitter från Demi och Ashton. På parets bröllopsdag citerade Demi en grekisk filosof med det olycksbådande citatet:

"When we are offended at any man's fault, turn to yourself and study your own failings. Then you will forget your anger."

Och Ashton? Han skrev inte ett ord på Twitter på parets bröllopsdag. Förmodligen var han upptagen med att roa sig på nattklubben med sina kompisar...

Trots att Ashton fångades på en paparazzibild under fredagen och fortfarande bar sin vigselring på fingret så pratas det redan om en stundande skilsmässa för det som länge varits Hollywoods absoluta superpar nummer ett.
I så fall kan den bli rekorddyr – över två miljarder kronor ska delas upp mellan Demi och Ashton.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.