1 av 3
- Foto: amqj.se
2 av 3
- Foto: amqj.se
3 av 3
- Foto: MIKAEL ANDERSSON / SCANPIX

Svenska tennisstjärnans vilda playboyfest

Blev inbjuden av Björn Borgs vän.


Playboy

Playboy grundades av Hugh Hefner 1953. Tidningen innehåller seriösa artiklar och skönlitteratur, men även erotiska bilder på bland annat månadens playmate. Förutom på engelska finns ett flertal upplagor på andra språk, med till stor del eget innehåll. Playboy som svensk utgåva hade premiär 1998, men utkom enbart med ett fåtal nummer. 2010 var upplagan 1,5 miljoner.

(Källa: Wikipedia)

RUMÄNIEN. Den svenska tennisstjärnan och Wimbledon-finalisten Robert Lindstedt hamnade på en vild playboyfest i Rumänien när han spelade ATP-tävlingen i Bukarest under föregående vecka.

Festkvällen är en afton den svenska stjärnan sent kommer att glömma. Men vad som hände efter playboyfesten är Robert Lindstedt fåordig om.

Om någon nu fick med någon tjej överhuvudtaget till hotellrummet så skulle jag ju ändå inte säga någonting om det här, skriver Robert Lindstedt på amqj.se.

Playboyfesterna inom tennisen hör inte till ovanligheterna. När ATP-cirkusen kommer till USA brukar Hugh Hefner bjuda in spelarna till hans Playboy mansion.

Inbjuden av Björn Borgs vän

BRD Nastase Tiriac TrophyRomania heter tennistävlingen som Robert Lindstedt spelade i under vistelsen i Rumänien. Där var han ett av affischnamnen tillsammans med sin dubbelpartner Horia Tecau.

Ilie Nastase, som är tennislegendar och vän med Björn Borg, är en av de som står bakom tävlingen. Han bjöd in alla spelarna till stor playboyfest där han själv sågs omringad av flera "bunnies".

Undrar om man kan kalla Ilie Nastase för Rumäniens Hugh Hefner…? skriver Robert Lindstedt på amqj.se.

Gör reklam för Playboy

Playboy var ett hett ämne för turneringen, som stoltserade med en playboydam bredvid en av reklamsidorna för tävlingen.

Om tolv dagar, den 15 oktober, börjar Stockholm Open i Kungliga tennishallen, där världseliten i tennis kommer till den svenska huvudstaden. Om det blir playboytema på den årliga spelarfesten på Café Opera återstår att se.

Se svenska tennisstjärnan från Playboy-festen 1.19 in i klippet:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!