1 av 11
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
2 av 11
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
3 av 11
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
4 av 11
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press.
5 av 11
- Foto: Patrik Österberg/All Over Press
6 av 11
- Foto: Jessica Gow/SCANPIX
7 av 11
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
8 av 11
- Foto: : Eerobild / All Over Press
9 av 11
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
10 av 11
- Foto: Charlotte Brunzell/All Over Press
11 av 11
- Foto: SVANPIX/AlL OVER PRESS - MONTAGE

Lista: De skrytigaste kändisarna på Twitter

Det handlar om blygsamt skryt. Nyheter24 listar kändisarna som kan det bäst.


Mediabubblare

@Emanuel Karlsten är inte sen med att återberätta om sitt senaste samtal - "Ok, creepy. Nordea ringde just. "Vi ville bara kolla att det verkligen var du som nyss handlade hos Apple för 12 000 kr".

Läs mer blygsamt skryt från så väl hobbytwittrare som kändiseliten här.

Champagne, VIP, lyxig semester, fans, Stureplan och omåttlig popularitet. Kändisarna är noga med att betona guldkanten i livet. Vilket sätt är bättre att berätta för intresserade om det hela, än via twitter.

Nyheter24 listar kändisarna, som med glimten i ögat, är lite extra kaxiga på sin mikroblogg.

10. @Wallin Färgstarka Cissi Wallin lär vi få se bra mycket mer av framöver, och att hon är aktuell och uppskattad är inget hon sticker under stolen med - "Får ett seriöst mejl om att jag är med på en tidnings mest sexiga-lista och vet inte hur jag ska tackla detta. De vill ha en bild också" och så lite namedropping på det, "Samma känsla som när Lykke(Li) sjöng för mig 2006".

9. @Drougge Ibland är det jobbigt för Unni Drougge - "Hur ska jag klä mig inför bokhandlarmiddagen ikväll? Har hört att många anser mig för glamorös :/ Hur GÖR man?".

8. @Abele  Anton Abele i svår ångest - "Lunchar på Le Pullman nedanför EU Parlamentet. Ångrar lite att jag inte tog en Croque Monsieur...".

7. @Craaford  Josefin Craaford berättar gärna om sin fritid - "Är på Grand å äter räkmacka. Så slår det mig, bor inte Britney här!?" eller, "Min man bjöd på afternoontea m champagne på Diplomat. Nu mår jag prima. Och är inte arg på honom längre. Man e en väldigt enkel människa".

6. @Läckberg Är man en bästsäljande författare så är man, det tänker Camilla Läckberg göra oss uppmärksamma på också - "Plus att det varje dag öser in typ tre mess/mail - kan du signa och skicka en bok till min moster/kusin/kompis/mamma/syrra etc etc..." eller, "Gått från drygt 500 obesvarade mail till ca 30. Den mest akuta ångesten börjar lägga sig. Får jag nu bara iväg alla böcker jag lovat också...".

5. @Fahrman Modetjejen Frida Fahrman lever livet, och berättar gärna om alla platser hon plötsligt dyker upp på - "Nä nu vänder det. Om man skulle pricka in Paris, NY och Mexico på en månad! Om en månad" eller, "Och helt plötslig har jag ätit frukost vid vattnet på Mallorca och ska nu ta ett dopp, sen tennis".

4. @Ekwall Sportprofiler lever även de det glassiga livet ibland - "Zappade över till TV4Sport, engelskt program om fotboll och helt plötsligt dök jag själv upp i intervju. Kändes lite överraskande". Och, "Jag och @oloflundh avrundar nu tio dagars mangling med landslaget med ett glas runt Stureplan".

3. @Federley Det är bra att politikerna betalar det dom ska, gärna hur mycket också tydligen - "Appropå skatter betalade jag just 20 000 i skatt för mitt företag. Hepp". Eller varför inte kändisklassikern och höjden av blygsamt skryt: "Hör mitt namn på Tv4 Nyheterna o studsar till. Undrar om man någonsin kommer "vänja" sig vid sånt".

2. @Blondinbella är en av Sveriges mest framgångsrika unga kvinnor, och hon är inte rädd att berätta om vad det medför - "Expressen ringde nyss. Saknar "inte innan nio, inte efter tio" -regeln, trots att jag är en 24/7-entreprenör." eller "Behöver bra tips på lyxhotell i Marbella/Puertos banos :)"

1. @Daniel Nyhlen bjuder på skytsamheter som "I VIP-fållan med prins Carl Philip och hans Sofia på Café Opera. Men var är Johan T?" eller "Grrr, nu hoppade plötsligt mitt sällskap till kvällens VIP-event av. Nån som vill joina. Sms:a mig på mobilen..."

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.