Hollywoods nästa it-par?
1 av 7
Hollywoods nästa it-par? - Foto: Stella Pictures
Stjärnorna försökte undvika att bli fotograferade tillsammans
2 av 7
Stjärnorna försökte undvika att bli fotograferade tillsammans - Foto: Stella Pictures
En av de första bilderna på Kim och Kanye tillsammans. Nu håller de hand och kan inte få nog att visa upp varandra - men frågan är hur länge det håller....?
3 av 7
En av de första bilderna på Kim och Kanye tillsammans. Nu håller de hand och kan inte få nog att visa upp varandra - men frågan är hur länge det håller....? - Foto: Stella Pictures
Förut var det även Reggie Bush som gällde för Kim.
4 av 7
Förut var det även Reggie Bush som gällde för Kim. - Foto: Stella Pictures
Kim Kardashian avverkar romanser som om hon vore Hugh Hefner. En ny för varje årsstid.
5 av 7
Kim Kardashian avverkar romanser som om hon vore Hugh Hefner. En ny för varje årsstid. - Foto: Stella Pictures
Kim med exet Kris Humphries. Som hon var gift med i 72 dagar.
6 av 7
Kim med exet Kris Humphries. Som hon var gift med i 72 dagar. - Foto: Stella Pictures
Numera tärffar Kim Kanye West.
7 av 7
Numera tärffar Kim Kanye West. - Foto: Stella Pictures

DOKUMENT: Kim Kardashians kärleksförbannelse

De lovade att älska varandra i nöd och lust. Tills döden skiljer dem åt. 72 dagar senare var skilsmässan ett faktum. Nu går hon hand i hand med Kanye West - men hur länge till? Nyheter24:har grävt i Kim Kardashians tidigare spruckna äktenskap och katastrofrelationer.


Det var årets mest storslagna och sagolika kändisbröllop. Diamanten på 20 karat gnistrade på Kim Kardashians välmanikyrerade finger och livet lekte för Kim som hittat sitt livs kärlek och nu ville satsa på familjelivet. 72 dagar senare begärde hon skilsmässa från Kris Humphries.

Kim levde i terror i fyra år

Det var inte första gången Kim Kardashian gift sig. I fyra år var Kim gift med producenten Damon Thomas - som bland annat arbetar med Pink. I den amerikanska tabloidpressen utmålas det som ett riktigt mardrömsäktenskap. Tidningen Star! skrev år 2010 om hur Damon Thomas bland annat fick fruktansvärda raseriutbrott.


Han misshandlade den då 19-åriga Kim, dödshotade henne och instruerade henne att genomgå plastikkirurgi för att förbättra sin kropp. I rättegångshandlingarna kan man läsa om hur Kim berättar om en hemsk händelse.

Kim gjorde sig redo för en rolig utflykt tillsammans med sin make Damon och deras gemensamma vän Justin Timberlake. De tre vännerna skulle hoppa fallskärm. Men något gick fruktansvärt snett.

– Innan vi lämnade vårat hem slog Damon till mig i ansiktet och slog upp min läpp. Jag föll mot sänggaveln och slog i mitt knä. Jag haltade när vi väl kom fram till fallskärmshoppningen, berättar Kim.

Enligt uppgifterna till Star Magazine levde Kim Kardashian i rena rama terrorn med både fysisk och psykisk misshandel. Hon var tvungen att fråga om lov för att lämna huset. Klockan 16.30 var Kim tvungen att vara hemma för att laga mat till Damon.

Vid ett tillfälle gav Damon pengar till Kim för en fettsugning eftersom han ville att hon skulle "se perfekt ut". Damon ska även ha försökt strypa henne, och han hotade att döda både henne och hennes familj.
 

Ex-killen vägrade gifta sig

Efter att äktenskapet med Damon Thomas tog slut gick Kim vidare. Hon hade länge ett av-på förhållande med sportstjärnan Reggie Bush. Det enda Kim ville var att gifta sig med Reggie - som vägrade.

– Kim har verkligen pushat för att de ska gifta sig, särskilt eftersom hennes syster Khloe gifte sig, sade en källa då till Radaronline.com.

Trots att Reggie älskade Kim så räckte det alltså inte hela vägen fram till altaret.

– Reggie älskar Kim. Han älskar hennes driv och ambition, och han tycker hon är fantastisk, han älskar verkligen henne, men han vet att hon inte är rätt sorts tjej för honom att gifta sig med. Han vill ha en tjej som kan vara hemma med deras barn, sa källan, enligt Celebitchy.com.

Kims vardag med shopping, fester och galor på röda mattan funkade inte med Reggies mer sportiga liv. Kim Kardashian tog seperationen hårt.

– Kim är helt förstörd, hon älskar Reggie av hela sitt hjärta och trodde verkligen att han skulle bli hennes make och far till hennes barn. Hon längtar verkligen efter att bli mamma just nu, avslutade en källa för Celebitchy precis efter att paret gått skilda vägar.

Kims rebounds – modeller och fotbollsstjärnor

Efter att Kims förhållande med Reggie Bush tog slut så roade hon sig kungligt med fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo och artisten John Mayer. Därefter hade Kim en kort romans med  Halle Berrys ex-pojkvän, modellen Gabriel Aubry. Men det tog snabbt slut med Gabriel, och hon gick vidare till Kris Humpries.

– Kim tycker mycket mer om Kris än vad hon gillade Gabriel. Kris är så normal, rolig och söt. Han är perfekt och precis vad Kim är ute efter just nu – vilket är några roliga dejter och trevliga stunder, berättade en vän till Kim precis när hon inlett relationen med Kris.

Men som tidigare nämnt gick det inte allt för väl. Bara månader efter det storslagna börllopet och skilsmässan är nu Kim upp över öronen kär i en av världens just nu största artister.

Träffade Kanye

Kim och Kanye West har varit vänner i flera år. Och något verkar ha pågått - för efter att Kanye och exet Amber Rose nyligen bröt ypp vittnade Rose om en spirande romans mellan stjärnorna. Bland annat berättade hon att Kanye varit otrogen mot henne med Kim, som ständigt ska ha skickat porriga sms till honom.

Nu verkar paret äntligen ha funnit varandra och går numera hand i hand på gatan. Kim har till och med örhängen med sin pojkväns initialer. Men det var inte förrän Kanye släppte låten "Theraflu" som romansen bekräftades.

– And I’ll admit, I fell in love with Kim, sjunger arsiten i den nya låten.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!