1 av 3
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
2 av 3
- Foto: Patrik Österberg/All over press
3 av 3
- Foto: Patrik Österberg All over press

Sanna Lundell om bråken, barnen och Persbrandt

Sanna Lundell om relationen med Mikael Persbrandt.


Tidigare relationer

Sanna har sedan tidigare barn tillsammans med med Wille Craaford. Persbrandts har tidigare varit tillsammans med Maria Bonnevie och Amanda Renberg.

Sanna Lundell, 32, och Mikael Persbrandt, 48, bor i sär, vårdnaden om de två gemensamma barnen delar de. Men att leva med Persbrandt har inte alltid varit enkelt och hur barnen ska bo har enligt Sanna varit allt annat än självklart.

– Hahaha, bråka är bara förnamnet. Sinnessjukt mycket bråk har det varit genom åren om allt möjligt. Ohälsosamt mycket. Det kan kallas passion, men efter år i terapi tycker jag att det där bråkandet och älskandet och hitandet och ditandet är för slitsamt att ägna livet åt, skriver Sanna i sin blogg.

"Fick inte sova"

För Topphälsa berättar Lundell om den svåra relationen med skandalmakaren Persbrandt och den tunga småbarnstiden då hon var nära ett sammanbrott.

– Jag fick inte sova. Jag hade inte en minut för mig själv. Jag kunde inte tänka en tanke, inte ens läsa Dagens Nyheter, det var en skräckupplevelse, bekänner Lundell i ett nytt nummer av tidningen.

Hon berättar även att hon nu lärt sig sätta gränser och att hantera koflikter. Till Expressen säger tvåbarnsmamman att det numera är filmbolaget som får stå för barnflicka när särbon jobbar och inte kan ta barnen på sina dagar.

– Men det är klart, det övergripande ansvaret hamnar hos mig, säger hon till tidningen.

Spekulationerna kring parets relation är många och den främsta gör gällande att Persbrandts skandalösa leverne skulle vara orsaken till parets eventuella val av livsstil. På Sanna verkar det mer som att det är frågan om vem som ska vara hemma med barnen eller inte som är den stora frågan.

– Jag säger till er alla, gift er inte! Har hon nyligen sagt till Expressen. För då får man gemensam ekonomi och om han tjänar lite mer, vilket han oftast gör, då är det svårt att kräva att nu ska jag ut och jobba trots det.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.