Carolina Gynning.
1 av 14
Carolina Gynning. - Foto: Henrik Montgomery/SCANPIX
Carolina Gynning.
2 av 14
Carolina Gynning. - Foto: Göran Granlund/All Over Press Sweden
Hannah Graaf var en av Sveriges hetaste bystdrottningar då det begav sig.
3 av 14
Hannah Graaf var en av Sveriges hetaste bystdrottningar då det begav sig.
4 av 14
- Foto: Anders Wiklund/SCANPIX
5 av 14
- Foto: All Over Press
6 av 14
- Foto: All Over Press
7 av 14
- Foto: All Over Press
8 av 14
- Foto: Maja Suslin / SCANPIX
9 av 14
- Foto: All Over Press
10 av 14
- Foto: Scanpix
11 av 14
- Foto: All Over Press
12 av 14
- Foto: All Over Press
Silvstedts privata mobilbild. Stekande het!
13 av 14
Silvstedts privata mobilbild. Stekande het! - Foto: ALL OVER PRESS
Visserligen gravid... men ni fattar poängen.
14 av 14
Visserligen gravid... men ni fattar poängen. - Foto: ALL OVER PRESS

BildExtra: Bröstjobben vi minns

Det ökar explosionsartat. Silikonet har tagit över den svenska bloggmaffian. Nu är det inte bara glamourmodeller som fixar kurnorna utan även unga mammor.


Kissies operation

Nyheter24 följde exklusivt Kissie under hennes bröstoperation. Läs mer här.

Silikon börjar bli lika vanligt och självklart som ketchup till makaroner. Implantatet som gjort tusentals kvinnor kurvigare är poppis, helt enkelt.

Att göra skönhetsingrepp som större läppar och högre kindben har ökat lavinartat de senaste åren. Trender kommer och går i estetikens värld, där Alexandra "Kissie" Nilsson härskar och visar vägen till skalpeller och sprutor.

"Ångrar mitt beslut"

Förra veckan berättade storbloggaren och trebarnsmamman Engla om sina planer på att operera in implantat i brösten. Ett inlägg som väckte känslor.

"Jag har inga komplikationer men jag skulle inte göra operationen om jag vetat det jag vet idag om mina sillisar. Spara pengarna istället till någon rolig resa med dina fina barn", skriver signaturen och trebarnsmamman Lotta.

Även signaturen Frida uppmanar storbloggaren att tänka till:

"Idag ångrar jag mitt beslut. Om jag kunde skulle jag göra det ogjort, om 10 år när brösten ska bytas ut, kommer jag ta ut dem. Det är inte värt det för fem öre! Idag har jag två tjejer, jag hoppas att jag kommer ge dem en god självbild så de alltid vet att kärlek inte sitter i utseendet", skriver hon.

Men bloggaren får även medhåll i kommentarsfältet.

"Jag vill läsa om din operation och jag tror att det kan vara bra om du skriver om den också. Dels för att visa att bara för att man gör en bröstförstoring så behöver man inte vara dum och för att ge en liten mer mogen bild av plastikkirurgi, då många av de i son bloggar oppererar sig innan de fyllt 20", skriver signaturen "K".

Om Engla blir en av de bloggerskor som lägger sig under kniven och fixar implantat, i stil med Tyra Sjöstedt och "Kissie", återstår att se.

Bläddra vidare i bildspelet ovan för att se kändisarna som givit implantaten ett ansikte.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.