Isabella Löwengrip lämnar nu Malou von Sivers program Efter 10.
1 av 2
Isabella Löwengrip lämnar nu Malou von Sivers program Efter 10. - Foto: Janerik Henriksson/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Pontus Lundahl / SCANPIX

Blondinbella knäckt av hatet – hotar dumpa Malou

Isabella Löwengrip knäcktes av näthatet. Nu är hon nära att lämna sitt uppdrag på TV4 som sidekick åt Malou von Sivers i "Efter tio".


I början av september blev Isabella "Blondinbella" Löwengrip sidekick åt programledaren Malou von Sivers i hennes program Efter tio.

– Det känns jättekul. Vi kommer att ta upp allt från näthat till relationer. Många av de ämnen som jag har tagit upp i tidningen och på bloggen är ju samma ämnen som Malou brukar ta upp, fast för olika målgrupper. Nu låter vi målgrupperna mötas, sade Isabella Löwengrip till branschtidningen Resumé då.

Men nu – efter bara ett par månader – så hotar Blondinbella lämna programmet. Anledningen är att hon knäcktes av hatet på Twitter och de elaka kommentarer som haglade in.

– En sak som man inte märker när man tittar på Efter Tio är alla kommentarer och tweets som jag får direkt på skärmen utan att de hinner filtreras. De flesta är snälla men då och då kommer det kommentarer om att jag är ful, tjock, ser ut som en gris, äcklig etc. Att sitta och sända live och se de sakerna samtidigt är en rätt speciell känsla kan jag tala om, skriver Isabella själv i sin blogg.

– Just den där direkta live-biten, att få slängt i ens ansikte att man är vidrig när man precis ska säga något i kameran är inte den bästa arbetsmiljön, skriver hon vidare.

Något som Isabella tycker stör hennes resa mot att nå sina drömmar. Nu funderar Isabella i stället på att fulltid koncentrera sig på att driva sitt magasin samt sin entreprenörsverksamhet där hon bland annat ska utöka och bygga upp sin verksamhet i Göteborg.

/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!