1 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
2 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
3 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
4 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
5 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
6 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
7 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
8 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
9 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
10 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
11 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
12 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
13 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS
14 av 14
- Foto: ALL OVER PRESS

Från självmordsbenägen bov till hotellrumskung

Han gick från en pizzakille och modell till erkänd skådespelare och omtalad ersättare. Från en tuff uppväxt, via kriminialiteten, till filmkamerorna i Hollywood.


Demi lämnar Ashton

Förhållandet mellan Demi Moore, 49, och Ashton Kutcher, 33, är över. På torsdagen förra veckan meddelade Moore att hon skiljer sig från skandalstjärnan Kutcher - efter sex år som gifta.

Läs mer här.

Ashton Kutcher var 13 år när han försökte ta livet av sig genom att hoppa från en balkong från ett sjukhus - ett försök som misslyckades efter att hans pappa ingripit.

Det var stökigt hemma. Hans bror led av ett hjärtfel som gjorde att Ashton gjorde allt för att slippa känna efter - och för att slippa se sin bror lida. Livet hamnade på sniskan ordentligt när föräldrarna skilde sig i mitten på tonåren, och i ett försök att - genom ett inbrott - stjäla pengar från sin skola, dömdes Kutcher till samhällstjänst och tre års skyddstillsyn.

Det blev vändpunkten.

Efter det tog den unge Kutcher tag i sitt liv och började studera biokemi i hopp om att kunna bota sin sjuka bror. För att finansiera sin utbildning donerade han ibland blod och jobbade i en matbutik för att tjäna ihop tillräckligt.

Fru Fortuna kom på besök och Kutcher skrevs in i en modellagentur. Han hade sin vältränade kropp och sina skarpa ansiktsdrag att tacka. Sedan gick allt fort. Väldigt fort. Kutcher hamnade i Paris, New York och Milano och modellade för bland annat Calvin Klein. Han dök även upp i en reklam för pizza.

– Att modella är det bästa, för du måste se het ut. Något som är enkelt för mig, du vet, jag är väsignad med det, har Kutcher tidigare sagt.

That 70's Show och långfilmer

Du känner kanske mest igen Ashton Kutcher från komediserien That 70's Show, som sänts på TV4 de senaste åren. En serie, med bland annat stjärnskottet Mila Kunis, som gjorde Kutcher till virriga Michael Kelso mellan åren 1998 och 2006. Ett starskott i den karriär som sedan skulle följa.

Var du dessutom en av de som satt fastklistrade framför MTV i början av 2000-talet så kommer du säkert även ihåg Kutcher från det egenproducerade programmet Punk'd, i vilket han blåste kändisar med practical jokes. Han producerade inte bara showen, utan agerade även skadeglad programledare i det uppskattade programmet.

Kutcher har även medverkat i flertalet långfilmer som Dude, Wheres My Car?, The Buterfly Effect, Just Married, What Happens in Vegas och No Strings Attached.

– Jag kommer förmodligen aldrig bli den bästa skådespelaren i Hollywood, men jag hoppas på att bli den som jobbar hårdast, har stjärnan sagt om sina stora roller.

2011 landade han rollen som Walden Schmitdt och tog över som stor stjärna efter att Charlie Sheen då han blivit sparkad från succéserien 2 and a Half Men.

Äktenskap

Ett år innan That 70's Show lades ner, 2005, och efter två års förhållande - gifte sig Kutcher med den flera år äldre Demi Moore. Ett äktenskap som delvis kantats av skandaler. Men inte förrän rykten och ett stort mediauppbåd gällande en påstådd otrohet från Kutchers sida - lämnade Demi honom. I slutet på november 2011 berättade Moore att hon begärt skilsmässa.

– Jag kommer alltid värdesätta tiden med Demi, skrev Kutcher på Twitter efter uppbrottet.

Han har fått bemöta massiv kritik från både sina egna fans och Demis efter den påstådda otroheten. Stjärnan uppges ha kastat bort ditt sex år långa äktenskap på en aning för ung blondin och en lite för vild hotellnatt.

Kutcher var alltid clownen i teve. Han är killen du en gång skrattade med när han blåste kändisar i Punk'd. Men nu verkar det som att det är Kutcher själv, som världen skrattar åt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!