1 av 4
- Foto: TV6/Ulf Berglund
2 av 4
- Foto: TV6/Ulf Berglund
3 av 4
- Foto: TV6/Ulf Berglund
4 av 4
- Foto: Eero Hannukainen

Mardrömsföll i TV6-serien: "Förlorade medvetandet"

Under TV6:s tävlingsshow "Waterwörld" kastades deltagaren Vanita Bergman flera meter upp luften och föll rakt ner i vattnet. På köpet fick hon en rejäl lårkaka. – Jag förlorade medvetandet, berättar Vanita för Nyheter24.


På teve

"Waterwörld" sänds i kväll klockan 20.00 på TV6.

I kvällens avsnitt av "Waterwörld" deltar Vanita Bergman, och ger sig på de tuffa grenarna. I en gren menar 25-åringen att hon flyger flera meter upp i luften för att sedan handlöst falla ner i vattnet. Fallet ger henne dessutom en minst sagt ordentlig lårkaka.

– Vi skulle lägga oss på blobben (stor madrass red. anm.) och så hoppade det ner två stycken ganska överviktiga på andra sidan, så att man flög upp i luften. Jag tror jag förlorade medvetandet, visste inte var jag var och tappade andan. Sedan kände jag att jag var i vattnet, och när jag kom upp såg jag allas miner. Jag var nog lite chockad men sedan fattade jag, berättar Vanita för Nyheter24 och fortsätter:

– Det gjorde sjukt ont.

"Världens mesar"

Innan sitt deltagande i programmet insåg hon inte vidden av vad hon valt att ställa upp i.

– Vi var inte medvetna om vad vi gav oss in på. När de castar säger de att det är vattenlekar och så tänker man att det blir jättekul med lite vattenskidor och sådant där. När vi kom dit var de andra i lagen riktiga kämpar, tävlingsmänniskor, och jag och Daniel Paris världens mesar.

– Det var en adrenalinkick att utsättas för, och det är bra att ha varit med, men jag skulle aldrig ställa upp igen.

Panikattack

Eva Nazemson, programledare för "Waterwörld", har tidigare berättat för Nyheter24 hur tuffa grenarna i programmet är.

– Meral fick verkligen en panikattack och fick lugnande. Jag förstår att under vattenytan upplever man varje sekund som en kvart, de sekunder man ligger där så är det panik på högsta nivå, sa Nazemson om Meral Tasbas medverkan.

Vanita blev känd i och med sin medverkan i "Lyxfällan", då hon var en obotlig shoppaholic med övertrasserade kort. Hon är just nu även aktuell i "Den sista dokusåpan".

Vanitas superhopp i tävlingen kommer inte att sändas i programmet, men flera andra deltagare testar på den hårda grenen.
 

Se det här:

/
/
/
/
/
TV6
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!