Katrin och Bingo som sedan en tid tillbaka bor i Los Angeles.
1 av 4
Katrin och Bingo som sedan en tid tillbaka bor i Los Angeles. - Foto: EEROBILD/ALL OVER PRESS
Katrin Zytomierska har fått nog. Nu behövs inga fler ansökningar.
2 av 4
Katrin Zytomierska har fått nog. Nu behövs inga fler ansökningar. - Foto: Anders Wiklund / SCANPIX
Inlägget som Katrin Skev om barnflickan plockades senare bort av Finest där Katrin bloggar.
3 av 4
Inlägget som Katrin Skev om barnflickan plockades senare bort av Finest där Katrin bloggar.
Katrin tillsammans med sambon Bingo Rimér och den gemensamma sonen Ringo.
4 av 4
Katrin tillsammans med sambon Bingo Rimér och den gemensamma sonen Ringo. - Foto: All Over Press/Patrik Österberg

Badar i ansökningar - alla vill bli nya barnflickan

Enligt Katrin Zytomierska själv står nu folk i kö till att bli hennes och sambon Bingo Rimérs barnflicka, trots polisanmälan och dödshot. – Jag har en lista på över hundra personer som vill vara barnflicka åt Ringo, säger Katrin till Nyheter24.


Facket: Det kan få oerhörda konsekvenser

– Att hämnas på den anställde på det här sättet är inte okej. Det går inte att sitta och gissa vad som hänt och sedan anklaga henne även om det är ett svek och hon har rymt. Konsekvenserna blir oerhörda. Hur lätt blir det för henne att få jobb efter det här, säger Gunilla Bäcklund, ombudsman på fackförbundet Unionen, till Nyheter24.

Läs mer här.

STOCKHOLM/LOS ANGELES. Som Nyheter24 tidigare skrivit uppgav medieprofilen Katrin Zytomierska via sin blogg i förra veckan att hennes och sambon Bingo Rimérs barnflicka har rymt. I ett inlägg gick hon till hård attack mot flickan, som enligt Zytomierska är spårlöst försvunnen, och hängde ut henne med namn och bild samt texten "Wanted dead or alive".

”Jag önskar henne allt ont och jag kommer aldrig tillåta henne ett liv i Sverige. Hör jag att hon kommit till Sverige för jobb så kommer jag att sätta stopp för det. Jag har gjort det förr och jag gör det med lätthet igen", skrev Katrin om barnflickan i sin blogg.

"Står inte bakom det"

Inlägget väckte stor uppmärksamhet och resulterade i en polisanmälan mot Katrin för olaga hot. Dessutom plockade Finest.se, där Katrin har sin blogg, bort inlägget.

– Vi gjorde det för att vi inte står bakom det som skrevs, det är inte representativt för Finest grundvärderingar. Det är inte okej att hänga ut någon på det sättet, säger Alexander Erwik, chefredaktör för Finest till Dagensmedia.se.

"En lista på över hundra personer"

Trots anmälningarna och alla upprörda kommentarer har Katrin nu fått in ett hav av ansökningar från personer som gladeligen skulle ta den försvunna flickans plats.

– Jag har en lista på över hundra personer som vill vara barnflicka åt Ringo, säger Katrin i ett mail till Nyheter24.

Det har även ryktats att Bingo och Katrin står bakom den annons i DN där ett mediepar söker barnflicka till Stockholm och Los Angeles. Men nu slår Katrin ifrån sig ryktet och vädjar om att inte få in fler ansökningar. I ett mail till Nyheter24 låter Katrin hälsa att hon har barnflicka och ber om att inte få in fler CV till familjen.

– Jag drunknar i dessa mejl och har inte alls tiden att läsa dem, avslutar Zytomierska.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

1 timme sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

1 timme sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

2 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.