Graaf kräver mer pengar av Hedman

Sjukhusräkningarna efter hjärnblödningen hopar sig. Nu vill Graaf ha mer pengar.


Magdalena Graaf tvingades hoppa av TV4:s Let's Dance efter att ha drabbats en hjärnblödning. I dag är hon fortfarande sjukskriven men räkningarna hopar sig och snart är Graaf pank. Nu kräver hon mer pengar av sin exmake Magnus Hedman.

– Hon har inte råd att vara sjukskriven längre, hon måste börja jobba, säger en vän enligt Aftonbladet.

Det här är alltså en sista desperat utväg.

– Det här är självklart inte något hon önskat ska hända, det här är en process som diskuterats under lång tid, säger vännen.

Skilsmässan gick igenom i februari i år men nu har Magdalena Graaf anlitat en advokat för att få veta ifall hon har rätt till något av Magnus Hedmans förmögenhet. Redan har hon lämnat in ett yrkande till Stockholms tingsrätt där hon uppger sig vilja kartlägga fotbollsproffsets tillgångar utomlands.

– Det här är en vanlig bodelning som advokaterna får sköta. Men jag beklagar att det behövt gå så här långt, hälsar Magdalena genom Lili Assefa på TV4 till Aftonbladet.

Magnus Hedman själv har ingen förståelse för Magdalenas krav på mer pengar. Att hon vill gå igenom hans tillgångar oroar honom inte.

– Det har varit en turbulent tid med skilsmässan och Magdalenas sjukdom. Jag kan lagarna och jag följer dem till 100 procent, säger Magnus Hedman enligt Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!