1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press

Skiljer sig - efter 16 dagar

Sångerskan Sinead O'Connor kunde inte hålla kvar sin make i äktenskapets klor längre. Nu skiljer hon sig - efter ynka 16 dagar.


Rekordlånga

I Hollywood brukar giftermål sluta med skilsmässa. Vi är vana vid att läsa om otrohet och pengabråk. Men det finns vissa par som hållit ihop i vått och torrt.

Läs om kändisparen med längst äktenskap här!

Kim Kardashians 72 dagar långa äktenskap tycks vara en ocean av tid om man jämför med kändiskollegan Sinead O'Connor. Sångerskan hann nämligen bara vara gift med sin man Barry Herridge i 16 dagar innan paret bröt upp, skriver RadarOnline.

"Kära vänner, jag har av anledningar ni alla kommer att förstå, önskat att hålla detta privat. Men i dag fick jag förklarat för mig att historien kommer att läcka ut under de nästkommande dagarna, trots mina ansträngningar. Så nu går jag ut med det själv för att få allting korrekt", skriver stjärnan på sin hemsida, och fortsätter med en småt galen historia:

"Det var en vild tur jag tog oss på när jag letade efter gräs att röka på bröllopsnatten, eftersom jag inte dricker. Min man blev enormt sårad och väldigt illa påverkad av den upplevelsen, och även av attityden gällande vårt äktenskap hos de som står honom nära."

"Fruktansvärt olycklig"

Sångerskan, kanske mest känd för sin hit "Nothing compares 2 U", beskriver hur vissa personer i makens liv talade illa om äktenskapet bara timmarna efter ceremonin.

"Jag tror, trots det smärtsamma i att erkänna, att vi gjorde ett misstag som skyndade in i äktenskapet för andras skull, och att vi inte var varken medvetna eller förberedda på konsekvenserna på min makes liv och personerna kring honom. Han har varit fruktansvärt olycklig och jag har därför avslutat äktenskapet", förklarar hon vidare.

Fjärde gången gillt

O'Connor var tidigare gift med musikproducenten John Reynolds år 1989,  journalisten Nicholas Sommerlad år 2001 och musikern Steve Cooney under 2010.

Observera: En tidigare version av Nyheter24:s artikel beskrev att äktenskapet varade i 18 dagar. Korrekt är dock 16 dagar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!