Nu öppnar barnstjärnan upp sig i en ny intervju med Seventeen magazine.
1 av 2
Nu öppnar barnstjärnan upp sig i en ny intervju med Seventeen magazine. - Foto: All Over Press
Demi Lovato.
2 av 2
Demi Lovato. - Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Barnstjärnan talar ut om drogmissbruket

Aldrig tidigare har Demi Lovato berättat såhär mycket om sitt missbruksfyllda förflutna. Nu berättar hon om skammen och hur pressen på henne drev henne in i träsket av narkotika.– Det gör många tonåringar för att tona ner smärtan, berättar Demi Lovato.


Megadiss

Vänner för livet, säger Demi Lovato. Men 2009 såg det inte ljust ut för vänskapen med Miley Cyrus. Bråket utbröt på Twitter när Miley Cyrus la upp en bild på henne tillsammans med Demi Lovato.

Miley Cyrus: "Now this is what true friendship looks like. None of that hollywood c***. @ddlovato I miss you :)"

Demi Lovato: "Yeah... It's just kind of hard to miss somebody that I don't know anymore."

I en ny intervju öppnar Demi Lovato, 19, upp sig om sina ätstörningar, sina svåra problem med alkohol och droger - och om sin skakiga vänskap med "Disney"-stjärnan Miley Cyrus.

– Vi är båda väldigt envisa. När vi bråkar är det väldigt brutalt. Vi kan säga att vi aldrig någonsin kommer att vara vänner igen, men två dagar senare säger vi att vi älskar varandra, säger hon i en intervju med Seventeen magazine.

De brutala fighterna mellan stjärnorna är inte sällan offentliga. I ett Youtube-klipp som laddades upp av Miley Cyrus år 2008 hånade hon både Demi Lovato - och Selena Gomez. Men vänskapen kommer att vara långlivad.

– Ingen av dem kommer någonsin att lämna mitt liv, oavsett vad som händer. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, berättar Demi Lovato.

Tog droger för att dämpa ångest

I den öppenhjärtiga intervjun med tidningen förklarar Demi Lovato vidare hur hon tidigare tog droger för att dämpa sin ångest.

– Det gör många tonåringar för att tona ner smärtan. Men nu tar jag varken droger, dricker eller svälter mig själv. Det finns ingenting som jag gör i dag som jag skäms över.

"Tänker inte ljuga"

Nyheter24 har tidigare rapporterat att barnstjärnan tvingats genomgå rehabilitering för att bli av med sina problem.

– Jag tänker inte ljuga om det, förklarar hon i intervjun.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.