En inte helt smart gärning då det är förbjudet att sms:a samtidigt som man kör i Kaliforninen, där hon bor.
1 av 3
En inte helt smart gärning då det är förbjudet att sms:a samtidigt som man kör i Kaliforninen, där hon bor. - Foto: Jessica Gow/SCANPIX
Nu riskerar Peyre böter.
2 av 3
Nu riskerar Peyre böter. - Foto: Jessica Gow/SCANPIX
Natacha Peyre satt upptagen i telefon när hon krockade med sin bil.
3 av 3
Natacha Peyre satt upptagen i telefon när hon krockade med sin bil. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Peyre i våldsam bilkrock - satt upptagen i telefon

Glamourmodellen Natacha Peyre är skakad efter bilkraschen. – Olyckan var 100 procent mitt fel eftersom jag höll på med telefonen, skriver Peyre. Nu kan hon åka på rättsliga problem.


Natachas tips

Anledningen till att Natcha har två körkort är att det svenska inte gäller i USA. När hon övningskörde med sin kvinnliga amerikanska handledare inför sitt körkort gav hon Natacha ett tips.

"Ett roligt trix jag skrattade åt var att jag ska ta på mig ett sexigt linne sedan en stor tröja över, får jag en kille som lärare tar jag av mig tröjan. Är det en tjej behåller jag tröjan, haha!", skriver Natacha.

LOS ANGELES. Bloggerskan och nöjesprofilen Natacha Peyre hann knappt köra på sitt amerikanska körkort i ett år innan olyckan var framme. Signerad glamourmodellen själv. Det var på torsdagen som Peyre var ute och körde då hon plötsligt krockade med sin bil.

"Jag mår 100 procent bra och det var ingen som skadades. Men vart jätterädd. Tur att jag körde en stor bil. Har varit skakis hela dagen efter det", skirver den skakade före detta Paradise Hotel-deltagaren i sin blogg.

Höll på med telefonen

Anledningen till olyckan, erkänner Natacha, var att hon använde mobilen samtidigt som hon körde.

"Olyckan var 100% mitt fel eftersom jag höll på med telefonen, man börjar tänka tänk om du kört på en människa istället osv. Ska aldrig mer ha en telefon i min hand när jag kör", fortsätter hon.

Problemet för Natacha, som är bosatt i Los Angeles, är att Kalifornien som delstat har förbjudit sms:ande medan man kör - en lag som trädde i kraft den 1 januari 2009. Om Natacha erkänner att det var ett sms som orsakade krocken riskerar hon böter.

"Har ett hetsigt temperament"

Natacha har, sedan sommaren 2008, även ett svenskt körkort. Men hur är hennes förmåga som bilförare? Hon är själv tveksam.

"Kan ni tänka er lilla mig bakom ratten, haha! Jag har ett hetsigt temperament så vi får se hur det går när jag har mitt körkort", bloggade hon i samband med att hon skulle ta det i Sverige.

Bil
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!