...när programmet nu startar igen. Den 19 februari är det dags att kasta loss och lämna hämningarna hemma.
1 av 3
...när programmet nu startar igen. Den 19 februari är det dags att kasta loss och lämna hämningarna hemma. - Foto: MAJA SUSLIN/SCANPIX
Linda är en av Bobbys nära vänner som gjort sig ett namn genom "Big Brother". Kanske är det en ny Linda man nu vill finna...
2 av 3
Linda är en av Bobbys nära vänner som gjort sig ett namn genom "Big Brother". Kanske är det en ny Linda man nu vill finna... - Foto: Maja Suslin / SCANPIX
Bobby med vännen, tillika "Big Brother"-kändisen Linda Thelenius (f.d. Rosing).
3 av 3
Bobby med vännen, tillika "Big Brother"-kändisen Linda Thelenius (f.d. Rosing). - Foto: All Over Press/Charlotte Brunzell/Maja Suslin / SCANPIX

"Söker snygga tjejer till "Big Brother" - får vara blond med stora bröst"

Kändisfrisören Bobby Oduncu har valt att hjälpa årets "Big Brother"-produktion på traven. Nu söker han storbystade blondiner för programmets räkning.


Sökrekord

Förra året sökte 7500 svenskar till "Big Brother", men det är i år som allt fler vill se sig inlåsta tre månader i ett teveövervakat hus. Intresset är stort och i år slår programmet rekord med 10 000 sökningar.

Läs mer här.

Kändisfrisören Bobby Oduncu tycks ha ett finger med i spelet kring årets säsong av TV11:s "Big Brother". På sin blogg eftersöker Bobby nu nya medverkande till årets program.

"Söker en eller två snygga tjejer till årets BIG BROTHER… hej alla mina Facebook vänner samt läsare på bloggen känner ni nån snygg tjej som kan tänka sig att vara med i årets BB eller om du själv vill vara med?!

Skriv tillbaka till mig omgående då alla deltagare nästan är klara men produktionen söker just dig med det lilla extra. Visst får du vara blond med stora bröst haha, alltså en ny Linda Rosing, Carolina Gynning eller Natacha Peyre men självklart sökes även en snygg brunett med små bröst oxå:-)", skriver Bobby på sin blogg.

"Inget vi står bakom"

Från TV4:s sida, som är man fåordig kring Bobbys inblandning i processen.

– Jag känner inte till det. Men vi kommenterar inte castingprocessen, säger Martin Nersing, pressansvarig "Big Brother 2012", som inte heller kan kommentera huruvida det är en vanlig metod att prata med intressanta nöjesprofiler för att finna folk till programmet.

– Vi kommenterar inte hur castingprocessen går till, men självklart har vi alla tentakler ute. Men jag kan inte gå in på exakt hur castingen fungerar.

Men passar det med storbystade blondiner i "Big Brother"-huset - vill ni ha en ny Rosing?

– Det där får stå för honom och är absolut inget som vi står bakom.

/
/
/
/
/
/
/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler avhopp från artister inför Eurovision

Han är P2:s nya klassiska artist

1 timme sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

1 timme sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.