Linda Rosing ger vika för hatet

Linda Rosing ger vika för hatarna men attackerar också tillbaka.


Linda Rosing har fått utstå mycket spott och spe genom åren. Inte minst nu på senare tid då hon gjort sig ett namn som framgångsrik bloggerska och också figurerat en hel del i teve med sitt nya program Den rätte för Rosing. Ett program som dock floppat rejält. Men nu har även Rosing fått nog av uppmärksamhetens baksida.

"....jag blir så jävla förbannad när vissa av er går på person angrepp på mina barn. Jag tycker att det är synd att man kan vara så jävla vidriga mot mina barn. Ni förstör för alla bra människor som är inne här och läser min blogg. Som jag har sagt förr och jag säger det igen. Mig kan ni ge er på men mina barn har inte gjort något. Så därför kommer mina kommentarer vara avstängda ett tag sen får vi se om jag sätter på dom igen.", skriver hon i sin blogg.

Nu tycks Rosing ha gett efter för alla hatattacker. Hon har nämligen stängt av kommentarsfunktionen på sin blogg. Nu får läsarna nöja sig med att endast läsa. Tyckandet är det slut med. Linda Rosing passar också på att gå till attack mot den eller de som förstör för henne. Och hon skräder inte med orden.

"Anledningen att jag inte har bloggat är att jag är så jävla trött och förbanad. Det känns så tråkigt att behöva stänga av kommentarerna pga av någon eller några IDIOTER SOM BARA ÄR UTE FÖR ATT MOBBA MIN BARN. Fega jävla arslen som sitter bakom sin dator och inte vågar annat än gömma sig och skriva massa skit. Hoppas ni är nöjda nu. Till er vill jag bara säga att det finns ett ordspråk som lyder så här: Det du slänger ut får du ALLTID tillbaka. Och det stämmer verkligen! Förr eller senare kommer det..."

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!