Anders Bagges bröllopskris

Anders Bagge är singel igen. Bröllopet är avblåst.


Medan Laila Bagge skördar framgång om inte bland männen så åtminstone hos en speciell man - Niclas Wahlgren om ni inte redan visste det - så verkar exet Anders Bagge ha lite mer problem. Efter sju år tillsammans med Petra Ström är han nämligen singel igen.

– Ja, vi har brutit vår förlovning. Ingen av oss har träffat någon ny eller nåt sånt. Men vi har varit tillsammans i sju år och saker och ting kan hända, säger säger Anders till Aftonbladet.

Kanske var det pressen med hans nyfunna kändisskap som Idoldomare, som gjorde att förhållandet krackelerade. Självklart spekuleras det en del. Paret som var sambo och delade en jättevilla på 1 100 kvadratmeter på Ekerö, arbetade också tillsammans. Petra Ström som är utbildad hår- och makeupartist jobbade som sminkös både åt Anders- och Laila Bagge.

Men helt över verkar det inte vara. Åtminstone inte för Anders Bagges del. Även om separationen är ett faktum just nu kan det förändras i framtiden.

– Bröllopsplanerna är skjutna på framtiden, alternativt vet vi inte vad som händer. Vi har breakat men vem vet, vi kanske hittar tillbaka till varandra. Kärleken är faktiskt ganska stark. Jag kanske bjuder upp henne till en ny dans, säger han till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!