Dina Ruiz Eastwood är hela 35 år yngre än sin make.
1 av 5
Dina Ruiz Eastwood är hela 35 år yngre än sin make. - Foto: Getty Images
Morgan, 15, är parets enda gemensamma barn. Men Morgan behöver inte känna sig ensam, hon har ju en hel drös med halvsyskon.
2 av 5
Morgan, 15, är parets enda gemensamma barn. Men Morgan behöver inte känna sig ensam, hon har ju en hel drös med halvsyskon. - Foto: Getty Images
Paret Eastwood-Ruiz gifte sig 1996, men de träffades redan 1993.
3 av 5
Paret Eastwood-Ruiz gifte sig 1996, men de träffades redan 1993. - Foto: Getty Images
Clint Eastwood. Legenden med fyra Oscarstatyetter och sju barn.
4 av 5
Clint Eastwood. Legenden med fyra Oscarstatyetter och sju barn. - Foto: Getty Images
Francesca Fisher-Eastwood är Clintans barn sedan ett tidigare förhållande. Även hon ska vara med i "Mrs. Eastwood & Company".
5 av 5
Francesca Fisher-Eastwood är Clintans barn sedan ett tidigare förhållande. Även hon ska vara med i "Mrs. Eastwood & Company". - Foto: Getty Images

Clint Eastwoods familj gör realityserie

Sju barn med fem olika kvinnor skvallrar om ett turbulent leverne - nu väljer Clint Eastwood och hans familj att ställa upp i en realityserie om dem själva. Räkna med dramatik.


Serien heter "Mrs. Eastwood & Company" och kommer främst att kretsa kring Dinas Ruiz Eastwood, 46, och Clint Eastwoods, 81, två döttrar, Morgan, 15, och Fransesca, 19.

Men "Mrs. Eastwod & Company" kommer inte bara handla om kvinnorna i familjen - även den vanligtvis så ljusskygge Clintan kommer att medverka en del.

Att Hollywood-kändisar gillar att ha olika partners är ingen nyhet. Har man varit i branschen sedan 50-talet är det lätt hänt att det blir ett gäng förhållanden. Clint Eastwood har inte mindre än sju barn med fem olika kvinnor. Trots detta har han dock bara varit gift två gånger.

Det återstår att se om "Dirty Harry" lyckas hålla sin Magnum i styr nu när han kommer att vara under kamerabevakning.

Se ett smakprov av serien här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!