Intrigmakerskan Kissie är på krigsstigen.
1 av 5
Intrigmakerskan Kissie är på krigsstigen. - Foto: Stella Pictures
Ellen Bergström tycker det är fel att blanda in andra i deras "fjortisbråk".
2 av 5
Ellen Bergström tycker det är fel att blanda in andra i deras "fjortisbråk". - Foto: TV3/Johnny Wohlin
Katrin Zytomierska passar på att ge Kissie en känga med orden "Kissie opererar sig som en tant".
3 av 5
Katrin Zytomierska passar på att ge Kissie en känga med orden "Kissie opererar sig som en tant". - Foto: Stella Pictures
Bingo Rimér håller sig hellre utanför bråket.
4 av 5
Bingo Rimér håller sig hellre utanför bråket. - Foto: Stella Pictures
Alexandra "Kissie" Nilsson blandar in Bingo Rimér i bloggbråket.
5 av 5
Alexandra "Kissie" Nilsson blandar in Bingo Rimér i bloggbråket. - Foto: Stella Pictures

Kissie anklagar Bingo Rimér för otrohet

Bloggbråket mellan Kissie och Ellen Bergström fortsätter - nu med nya aktörer.


Svartsjukedramat som Nyheter24 tidigare rapporterat om handlar inte längre bara om Alexandra "Kissie" Nilsson, 21, och Ellen Bergström, 22. Nu drar Kissie även in Bingo Rimér, 36, i bloggbråket och anklagar honom för att ha varit otrogen mot sambon Katrin Zytomierska, som i sin tur ger sig in i catfighten genom ett vasst inlägg på sin blogg.

Grälet grundar sig i att Kissie hävdar att Ellen flirtat med hennes pojkvän, något som urtade i lördags kväll när de två möttes under en utekväll på Café Opera. Nu har dock Kissie tagit det hela ett steg längre.

I en privat mejlkonversation, som Ellen har publicerat på sin blogg, skriver Kissie bland annat "passa dig jävligt noga innan jag släpper att du hade sex med Bingo". En anklagelse som Ellen inte vill kännas vid.

– Det är absolut inte sant, varken att jag ska ha flirtat med hennes pojkvän eller legat med Bingo. Det är inte särskilt snällt att hon drar in honom och Katrin i fjortisbråket. Kissie måste lära sig att hantera sin ilska, säger Ellen till Nyheter24.

Bråket mellan bloggerskorna är infekterat - och den här gången har ryktet spridits så långt att Katrin, 34, själv ställt Bingo mot väggen för att ta reda på sanningen.

"Bingo ringde nyss och han är lika snäll och slätstruken som vanligt. 'Ellen är snäll och jag vill inte ha bråk med Kissie och alla är så snälla och menar väl och…' 'Har du knullat med Ellen?', frågade jag. 'Nej, men jag har hånglat med henne en gång för fem år sen', svarade Bingo. Ja ha. Då vet vi," skriver Katrin på sin blogg, och avslutar inlägget i sann bloggbråksanda:

"Om Kissie vill slåss på Café Opera så kan jag hojta till när jag har planer på att gå dit nästa gång."

Nyheter24 har sökt både Kissie och Bingo för en kommentar, utan resultat.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!