Hans kända tatueringar bekräftade att det verkligen var han.
Hans kända tatueringar bekräftade att det verkligen var han. - Foto: Stella Pictures

Fick upp Robbie Williams i videochatten

Se hur stjärnan dyker upp i studentens dator, och presenterar sin nya låt.


Gissa om studenten Adam Houabi, 19, från Hornchurch i England, blev förvånad när han plötsligt chattade med Robbie Williams. Adam var inne och surfade på "Chatroulette", som slumpmässigt arrangerar chatt-konversationer mellan två för varandra okända människor, när stjärnan dök upp på skärmen.

Williams berättade att han satt i studion och spelade in en ny singel, "Losers", som ska komma ut i oktober. Adam hade svårt att tro att det verkligen var sångaren i rutan men fick det bekräftat genom att Robbie visade upp sina välkända tatueringar samt några kameramän som var på plats i studion.

Adam Houbai säger till The Sun:

— Det var kul, jag gillade det. Jag har chattat med okända personer förut, men inte med en superstjärna.

Adam var inte sen att inse storheten i det inträffade och dokumenterade därför händelsen med sin mobilkamera, här kan du se filmen:

/
/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.