Mannens festnatt slutade i handfängsel.
Mannens festnatt slutade i handfängsel. - Foto: Michael Probst/AP/Scanpix

Popstjärnans vilda fest slutade i handbojor

En känd svensk popstjärna drack sig alldeles för full, slängde möbler omkring sig och hotade en krogvakt. Kvällen slutade i handbojor.


Världens farligaste kändisar

Skådisen Russel Crowe slog ned en hotellanställd med en telefon, modellen Jessica White inledde en knytnävsfight, Jersey Shore-stjärnan J-Woww knivhögg sin pojkvän så han fick sy 57 stygn och Naomi Campbell ska vi inte ens prata om. Här är världens farligaste kändisar.  

Det var i lördags som en känd svensk artist skulle ha en helkväll på en krog i en skidort i norra Sverige. Artisten festade tillsammans med sina vänner – men kvällen urartade, avslöjar Aftonbladet. 

En av gästerna på krogen berättar om artistens märkliga beteende. Enligt polisens händelserapport ska någon i sällskapet försökt slänga in ett bord i en brasa i lokalen.

– De levde djävulen därinne och kastade möbler, säger en person som befann sig i samma lokal till Aftonbladet. 

Krogens vakter försökte avvisa artisten – som då blev våldsam och ska ha gjort motstånd.  

Hot och försök till våld

Trots att polis kallades till platsen så lugnade inte sällskapet ner sig. Snarare tvärtom. De ska ha uppträtt "otrevligt och dumt" mot polisen, och efter att popartisten hade satts i handfängsel försökte hans vänner även frita popstjärnan.

– Han ska ha hotat ordningsvakterna, sedan är det försök till våld mot tjänsteman i och med att han försökte slå ett knytnävsslag i riktning mot ordningsvakten och så våldsamt motstånd genom att motsätta sig ordningsvaktens ingripande med våld, säger polisens förundersöknings­ledare till Aftonbladet

Den välkända artisten är nu misstänkt för hot och försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. 

/
Hot
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!