Stjärnan frågade om han ville ta på hennes bröst.
1 av 4
Stjärnan frågade om han ville ta på hennes bröst. - Foto: Faksimil från Aftonbladet.se
Här berättar Dogge om flörten.
2 av 4
Här berättar Dogge om flörten. - Foto: Faksimil från Aftonbladet.se
Här är bilden som togs på Cirkus.
3 av 4
Här är bilden som togs på Cirkus. - Foto: Faksimil från Aftonbladet.se
Reaktionerna efter storyn.
4 av 4
Reaktionerna efter storyn. - Foto: Faksimil från Aftonbladet.se

Dogge: "Anna Nicole Smith sög av mig"

Douglas "Dogge Doggelito" Léon avslöjar att han haft en flört med skandelmodellen och artisten Anna Nicole Smith.
– Hon sög av mig när jag var typ 15 år, säger han i ett nytt avsnitt av "På middag hos Hannah & Amanda".


Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith var en amerikansk fotomodell, skådespelerska och sångerska. Hon slog igenom på 90-talet och blev världskänd efter sitt korta äktenskap med en 89-årig oljemiljardär – något som resulterade i en infekterad arvstvist.

Nicole Smith avled av en överdos i Flordia år 2007.

En 15-årig Douglas "Dogge Doggelito" Léon och supermodellen Anna Nicole Smith? Visst låter det som ett omaka par. Men faktum är att artisterna hade en flört i en loge på Cirkus i Stockholm.

Det avslöjar Léon, 37, i ett nytt avsnitt av Aftonbladets webbteveprogram "På middag hos Hannah & Amanda". I programmet förklarar "Dogge" att han sett hela världen och träffat alla möjliga kändisar.

– Den mest skumma jag träffade var Anna Nicole Smith. Det här låter skitsjukt, men hon sög av mig när jag var typ 15 år, säger han i programmet.

Skickade brev till honom efteråt

Inför chockade programledare förklarar "Dogge" att han skulle rappa på Cirkus i Stockholm och att Nicole Smith var på plats i en loge. Han frågade om han fick ta en bild med henne och hon svarade med att fråga om han ville ta på hennes bröst.

– Sedan hände det liksom. Efter det skickade hon brev till mig som hon sajnade med "Love to Doggie" och så där, säger han.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

1 timme sedan

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

1 timme sedan
"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

2 timmar sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

2 timmar sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

2 timmar sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

2 timmar sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.