Popbröderna letar efter städade flickor

Jonas brothers kör på säkra spår för att behålla sina tjejfans.


Bröderna Joe, Nick och Kevin i popbandet The Jonas brothers är jagade av kvinnliga tonårsfans världen över. Och den yngsta brorsan Nick erkänner till brittiska Sunday times att han längtar efter att gifta sig.

– Bröllop är någontings om kommer att hända (i mitt liv). Musik är viktigt, men familjen är viktigare, säger ha och fortsätter, till fansen förtjusning:

– När jag och Joe ligger i våra sängar och inte kan sova på grund av tidsskillnaden är just äktenskap någonting vi ligger och pratar om.

Och visst är äktenskap någonting bröderna vill skynda på. Själva bär de löftesringar där de lovar att inte inleda något sexuellt förhållande först efter äktenskapet.

Den äldsta brorsan Kevin på 21 år, som enligt egen utsago letar efter sin drömkvinna, passar på att berätta om sina tjejkriterier för tidningen:

– Jag vill ha någon som bär fina kläder och som är städade. Även om hon ska gå till stranden kanske hon sätter en blomma i sitt hår.

Frågan är om pojkbandsflosklerna funkar lika bra 2009 som för tio år sedan. Nick jonas ryktas förövrigt dejta Disneystjärnan Selena Gomez. Ett sådant förhållande skulle dock förstöra bådas karriärer då fansen gärna håller hoppet uppe om att idolerna fortsätter vara singlar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!