Lindsay Lohan hyllar Britney Spears

Skådespelerskan hyllar sin kändiskollega Britney Spears, i sin blogg.


Lindsay Lohan höll något av ett jultal i går. Medan alla andra satt hemma och öppnade julklappar, dansade runt granen och åt mat, satt Lohan och skrev på sin blogg. Ett inlägg som får kung Carl Gustafs jultal att blekna i jämförelse.

Kanske var det lite för mycket äggtoddy som talade men i sitt inlägg hyllade Lindsay sin kollega Britney.

"Jag känner som att Britney Spears är en helt otrolig talang, och hon har gått igenom mycket (så som jag) i det offentliga som inte nödvändigtvis måste vara något dåligt", skriver hon i sin blogg.

Skådespelerskan som faktiskt är sångerska själv, fortsatte att hylla Britney för att:

"Bara vara dig själv och fortfarande följa dina drömmar"

Nyligen hade Lindsay ett storbråk med flickvännen Samantha Ronson. Den senare lades kort därefter in på sjukhus. Nu verkar de gråa dagarna dock vara bortglömda med hjälp av lite shopping. Men bitterheten mellan dotter och pappa Lohan, fortsätter. Något Lindsay också passade på att ta upp i sin blogg.

"... min pappa lät precis mig och min familj bland andra, veta att han fick ett annat barn efter min lillasyster Aliana, eller kanske var det före Aliana? I vilket fall så var han otrogen mot min mamma och det suger verkligen... GOD JUL!!!", skriver Lindsay Lohan bittert i sin blogg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!