Katrin förespråkar botox

I sin blogg uppmanar hon ungdomar att prova på botox.


Katrin Zytomierska vågar. Det visade hon med all tydlighet när hon lät spruta in nervgiftet botox i pannan i veckan. Allt för skönhetens skull. Något hon också bilddokumenterade på sin blogg som Nyheter24 skrivit om tidigare.

Nu fortsätter rynkfria Katrin sitt korståg för botox. I sitt senaste inlägg uppmanar hon nämligen läsarna att prova på. I synnerhet ungdomar.

"Jag ska svara på en fråga som många funderar kring. Jag gjorde också det men nu har jag ju svaret! Det är ju lite så det är. Man får ta reda på svaren själv här i livet. Inte vänta på att andra ska göra det åt en! Där fick ni ett par kloka ord, ungdomar. Do it!", skriver hon i sin blogg.

Ett blogginlägg där hon för övrigt skriver om hur det känns att ha botox i pannan.

"Jag är alltså inne på mitt andra dygn efter mitt botoxsprut. Det börjar kännas. Jag blev informerad om att det tar två veckor för botoxen att sprida sig i min panna. För giftet att ta plats i min kropp och ta död på mina muskler. Men jag skulle se skillnad för varje dag. Idag ser jag skillnad. Ser ni? Den nedre delen av min panna går inte att rynka. Hur mycket jag än kämpar så går det inte. Ha ha! Det är kul det här!", skriver hon i sin blogg.

Förutom att räknas som biologiskt stridsmedel så används botulinumtoxin i sin mildare variant botox, inom skönhetsindustrin. Framför allt för att förlama muskler och svettkörtlar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!