Present utlöste Hollywoodmassaker

Tre oskyldiga offer. En samvetslös mördare. Orsaken var en present.


Det var en present som orsakade massakern som chockade Hollywood. Massakern på Jennifer Hudsons familj där mamman, hennes bror och systerson brutalt mördades.

Förhållandet mellan Julia Hudson och hennes William Balfour var skakigt redan från början. Den 23:e oktober firade hon sin födelsedag. Det blev en liten fest och tårta. Nästa morgon kom Balfour hem och såg en present som han trodde var från en annan man. Han blev rasande.

Det här var motivet till att William Balfour återvände till huset efter att Julia Hudson åkt till jobbet. Där sköt han Darnell Donerson, 57, Jason Hudson, 29, och sin egen styvson Julian King.

– Man vet aldrig hur juryn kommer att besluta i vissa mål. Så varje gång det går till rättegång är det som att slå på tärning. Men jag är säker på att bevisen som samlats, vittnesuppgifterna, är starka, säger en talesman för polisen enligt People.

Den misstänkte mördaren William Balfour har inte erkänt någon av de anklagelsepunkter som han anklagas för. Han riskerar nu att dömas för både kidnappning och mord.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!