Ska Miley Cyrus bli punk eller pappas flicka

Disney kan bestämma Miley Cyrus öde.


Miley Cyrus, som gillar rosa kläder, syntes på onsdagen helklädd i svart, med syntpopbandet Metro Stations logo tryckt över bröstet. Metro Station frontas av brorsan Trace Cyrus som har en annan pappa än Miley och är rena motsatsen till sin syster. Trace armar är fulla av tatueringar och han har piercings i munnen och spikfrisyr. Kan detta vara en indikation till att Cyrus inte längre vill ses som en popflicka? Ett dilemma som återfinns i Metro Stations största hit Seventeen Forever, som är med i Twilights soundtrack.

Samtidigt har Miley Cyrus nya skiva, soundtrack till Hannah Montana: The Movie, brutit en trend då den inte gick direkt upp på Billboards förstaplats och bara hamnade på andra plats. Soundtracket fick se sig slagen av samlingsskivan NOW med mer utmanande artister som Lady GaGa och Britney Spears, skriver New York Times.

Vem som helst hade blivit nöjd med den placeringen, men Disney förväntade sig en succé då Cyrus Miley Cyrus singel Climb sålt som smör med 583 000 nedladdningar bara i mars. Den har även letat sig högt på country-toppen. Disneys vice VD Jim Weatherson tror nu att countryn kan vara framtidens melodi.

– Jag tror att Miley har en jädra karriär på gång, oavsett vilken väg hon tar. Allt hon gjort hitills, som den här sången (Climb), är poppiga. Jag tror att vi kommer se mer av det fram över, säger Weatherson till Los Angeles Times.

Kanske kommer Miley gå i pappa Billy Ray Cyrus fotspår och bli en fullfjädrad countrygirl. Eller så inspireras hon av Trace Cyrus och gör revolt. Disneys ord väger starkt men tonårshormoner ska inte underskattas.

Metro Station - Seventeen Forever

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!