Anna Faris har aldrig varit fräschare

Scarypinglan är klädd som ett våp i nya Observe and report.


Anna Faris har gjort flera av tvåtusentalets storartade komedier, ofta ihop med Ryan Reynolds, men fortfarande är hon mest känd som pinglan från Scary movie. Det är något som kan ändras nu i och med samarbetet med Seth Roger, den judiske komikern, som gav den amerikanska tönten kredd.

Även om modemagasinen tar henne seriöst och rankar henne som en väldklädd kvinna är det alltid med en gnutta allvar då hon ler mot kameran. Men på sista tid har hennes blåsor och blickar utrstålat en annan förhållning. På premiären av hennes nya film Observe and report var hon dock klädd som ett våp.

– Jag kände det speciellt för några år sedan. Att jag pressade mig själv för att göra något dramatiskt. Jag kände behovet av att bevisa för min hemstad eller för mina föräldrar eller vem som helst av er att kanske även jag kan vara en dramaskådespelerska. På senare tid har jag helt ändrat mitt sätt att se det som har varit väldigt befriande, som att komedi är svårt nog. Jag vet inte varför jag känner behovet av att göra något annat. Jag älskar det här och det får mig att bli glad så jag tror jag att jag insett att det här är vägen jag ska ta och jag känner mig väldig tacksam att jag känner mig så, säger hon, enligt The Can Magazine.

Hon hade ingen aning om att filmen skulle bli så framgångsrik som den har blivit. Men hon är stolt över den, och gläds över att få så många skratt.

– Det roligaste för mig var att få spela en sådan tramsig karaktär. Det var så kul - som kvinna. Särskilt när jag normalt spelar roller där jag måste vinna tittarnas gunst eller få killen att vara charmig. Den här karaktären var mer 'håll käften jag hoppas att du hatar mig' och det var väldigt befriande att spela, säger hon, enligt MyPARK Magazine.

Trots detta hade hon stora problem att hålla sig för skratt, och var nära att förstöra flera scener.

– Det fanns definitivt tillfällen där jag var tvungen att bita mig i tungan en aning. Men man vill verkligen inte förstöra någons inspelning. Det är väldigt viktigt. Det är så kul att skratta och ha roligt, men man gör det normalt efter att de sagt 'cut!', säger hon, enligt MoviesOnline.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!