Nova Rimér
Nova Rimér såg en bild på sin klänning vilket gav henne en chock. - Foto: Stella Pictures

Nova Rimér använde klänning hela sommaren – insåg sedan tabben

Bingo Rimérs dotter Nova hittade en vacker klänning som hon köpte från en populär klädkedja. Hon har använt klänningen ett flertal gånger men plötsligt så insåg hon sin tabbe.


Bingo Rimér, 46, har idag tre barn. Sönerna Rambo och Ringo från förhållande med Katrin Zytomierska, 43, och dottern Nova från förhållandet med Erika Heizinger, 41.

Många minns Nova som en söt liten knodd som ibland skymtades från filmpremiärerna, men idag har hon hunnit fylla hela 18 år. Nova och Bingo har en fin relation och pappa Rimér passar ofta på att hylla sin dotter på sina sociala medier. 

Nova tillsammans med Bingo och Katrin. Bildkälla: Stella Pictures

Men nyligen passade han även på att berätta en humoristisk liten tabbe som Nova råkat göra. En tabbe som i ärlighetens namn skulle kunnat hända vem som helt. 

"Otroligt roligt"

Det var när Nova var i Marbella med sina vänner som hon plötsligt fick syn på en vacker sommarklänning i en affär. Snabbt slog hon till på klänningen som fick följa med hem i shoppingkassen. 

Flera gånger har hon använt plagget varav en gång var med pappa Bingo som då passade på att fota henne under middagen. 

På Facebook har nu Bingo delat med sig av det som skulle komma att generera ett gott skratt hos både pappa och dotter. 

Nova Rimér köpte sig en ny klänning. Bildkälla: bingorimer/Facebook

"Nova har haft klänningen på sig flera gånger och alla gillade den. Men så kom dagen när Nova fick se den på nätet och dog av skratt. Hon har haft den bakochfram hela sommaren. Jag vet inte varför jag tyckte det va så roligt att Nova gled runt i Marbella som Pippi Långstrump med baksidan fram", skrev Bingo skämtsamt. 

Frågan är dock – var inte Novas sätt snyggare att bära klänningen på?

Rätt eller fel – fint var det. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!