Lyxlöner och miljoner – det går verkligen inte dåligt för superpoddarna Johanna och Edvin
Lyxlöner och miljoner – det går verkligen inte dåligt för superpoddarna Johanna och Edvin - Foto: Stina Stjernkvist/Stella Pictures/TT

Så mycket tjänar Edvin och Johanna i podcasten "Ursäkta"

Johanna Nordström och Edvin Törnbloms succépodd "Ursäkta" går onekligen som tåget. Syns det lika tydligt på kontot som det gör på lyssnarsiffrorna? Det tog Nyheter24 reda på.


I slutet på mars förra året släpptes det första avsnittet av podcasten "Ursäkta", där komikern Johanna Nordström, 25, och nöjesprofilen Edvin Törnblom, 25, återberättar den gångna veckans allra roligaste anekdoter.

Podcasten har gjort succé i mediavärlden och är idag en av de största poddarna i hela Sverige, med en räckvidd på över 230 000 personer i veckan.

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Så mycket pengar tjänar Johanna Nordström

Skrattar sig Johanna och Edvin hela vägen till banken? Det tog Nyheter24 reda på.

Under inkomståret 2020 hade Johanna Nordström en fastställd förvärvsinkomst på 574 000 kronor, vilket gav henne en månadslön på 47 833 kronor. 

Hon sitter även med i styrelsen i ett aktiebolag som omsatte närmare 2,9 miljoner under 2020. 

Totalt har bolaget tillgångar på 2,5 miljoner kronor.

Så hög är Edvin Törnbloms lön

Edvin Törnblom hade en fastställd förvärvsinkomst på 504 300 kronor under 2020, vilket gav en månadslön på 42 025 kronor. 

Edvin är även verksam i ett aktiebolag som registrerades i november 2020. Det är därmed för tidigt att se hur det går för bolaget. 

Vi väntar spänt på det första bokslutet!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!