Julia Franzén
Josephine och Julia har gjort samma operation. - Foto: Instagram/TV4

Josephine Qvist och Julia Franzén har gjort samma operation: "Vanligare hos män"

I november förra året berättade Josephine Qvist att hon valt att boka in en operation hon under en lång tid funderat på att göra. Efter det började det tisslas och tasslas.


Josephine Qvist, 29, är den tidigare dokusåpadrottningen som nu sadlat om och helt inriktat sig på livet som poddare och influencer.

Hon lever nu ett stillsamt liv i Örebro och passar med jämna mellanrum på att besöka Stockholm. Hon är idag tillsammans med hockeyproffset Nick Ebert

Nick Ebert är född i New Jersey i USA och har spelat i NHL för Los Angeles Kings. Nu spelar han för Örebro HK sedan tre år tillbaka, där även Josephines expojkvän Stefan Warg, 31, spelat samtidigt. Warg blev dock nyligen klar för Djurgården. 

Josephine är idag tillsammans med Nick som under en tid spelat i samma lag som hennes ex Stefan. Bildkälla: josephineqvist/Instagram

Josephine Qvist berättar om operationen

I november 2021 publicerade Josephine en story där hon berättade att hon bokat tid för en operation. Vad det hela handlade om för slags operation, det ville hon inte gå in på. 

Men tiden gick och i podden "Sweet but psycho" som Jossan har tillsammans med Elin Skog så valde hon att ta bladet från munnen i början av december och avslöja vad det var för operation. 

– Vi fick ju skjuta på podden då jag helt låg hemma och inte fick röra mitt huvud, inledde hon. 

– Och det är för att jag gjort en hårtransplantation. Man tar alltså hårsäckar från nacken och sedan planterar man dem längre fram, eller ja, där du behöver hår. Det är vanligt att män gör det på "helokopterplattan". I mitt fall så ville jag ha det längst mitt hårfäste vid pannan då det inte ser ut som det brukar. Jag har tappat massa hår och så vidare, berättade hon vidare. 

Josephine hade hört talats om ingreppet men det var inte förrän hon fick veta att årets Bachelorette Julia Franzén hade gjort det som hon bestämde sig. 

Julia är årets Bachelorette. Bildkälla: C more

– Jag såg att hon gjorde detta, sa Qvist. 

– Oj, har hon gått ut med det, frågade Elin. 

– Ja gud, annars hade jag aldrig sagt något. Men jag gick till samma ställe som henne, till Nordic Hair Clinic, och de var så duktiga där. Jag har inte kunnat sluta tänka på det här så det var lika bra att köra, avslutade Josephine.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!