Pernilla Wahlgren njuter av en resa i Paris med bland annat Christian Bauer
Pernilla Wahlgren njuter av en resa i Paris med bland annat Christian Bauer - Foto: Instagram/pernillawahlgren/Stella Pictures

Så mycket kostar en natt på Pernilla Wahlgrens lyxhotell i Paris

Pernilla Wahlgren är på romantisk parresa med Sofia Wistam och deras respektive män i Paris, och visade glatt upp deras lyxiga hotellsvit på Instagram. Och det är ingen billig historia, visar det sig.


Pernilla Wahlgren, 53, befinner sig på en lyxig och avkopplande resa i Paris tillsammans med poddkollegan Sofia Wistam, 55, och deras kärlekar Christian Bauer, 55, och Magnus Wistam, 52.

I podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla och Sofia att resan består utav god mat, shopping – och ett riktigt trevligt boende.


Ja, för det är sannerligen ett lyxhotell som Pernilla bokat resan till ära. Hotellet heter "Hôtel Westminster" och ligger vackert beläget i de centralaste delarna av Paris stadskärna. 

Här kan de boende njuta av room service dygnet runt, allergitestade sängkläder och möjligheten att boka limousin när man ska iväg. 

Så mycket kostar en natt på Pernilla Wahlgrens lyxhotell

Men smakar det så kostar det, och så är även fallet på Hôtel Westminster. 

När Pernilla Wahlgren visar upp ett klipp från sitt minst sagt rymliga rum kan Nyheter24 av möblerna att döma dra slutsatsen att hon bor i hotellet allra största svit, "Prestige suite".

Foto: Hôtel Westminster
Foto: Instagram/pernillawahlgren

Den blir din för mellan 13 000-13 400 kronor per natt, beroende på om man önskar ha frukosten inkluderad, eller inte. 

Men det är väl ändå Pernilla och Christian väl värda, eller vad säger du?

Se en rundvisning i den flotta sviten i videospelaren ovan!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!