Noomi Rapace pojkvän
Noomi Rapace har en ny kärlek. - Foto: TT/Nyhetsbyrån/Stella Pictures

Noomi Rapace har hittat kärleken i den 12 år yngre svenska popstjärnan

I morse var popduon Smith & Thell gäster hos Gry Forssell med Vänner på Mix Megapol. Då avslöjades både det ena och det andra...


Smith & Thell är en svensk popduo bestående av Maria Jane Smith och Victor Thell och ligger bakom succélåtar som "Forgive me friend", "Goliath" och "Year of the Young". 

Smith and Thell. Bildkälla: Stella Pictures

Duon var tidigare i en relation men trots att känslorna rann ut i sanden så bestämde de sig för att fortsätta sin musikaliska resa. 

I en intervju med Aftonbladet berättade de hur det är att turnera ihop med sitt ex.

– Det funkar ju för att vi är lite sjuka i huvudet, de flesta hade nog inte riktigt fixat det här. Men älskar man musik så mycket som vi gör så. Men det är klart att det har varit piss, sa Maria. 

– Att ha ett band tillsammans med sitt ex är ju som att ha ett barn med sitt ex, sa Victor. 

Bekräftar relationen med Noomi Rapace

När popduon nyligen gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner pratade de om hur rätt det idag känns att de fortsatt att göra musik tillsammans samt att båda idag gått vidare i nya relationer. 

– Det är nog det bästa som hänt mig. Att vi kunde fortsätta att vara vänner efteråt och till och med skriva en låt om det hela, berättar Victor.

Gry som snabbt blev nyfiken påpekade då att han synts tillsammans med en annan känd profil ute på röda mattorna. Och det är ingen mindre än svenska skådespelerskan Noomi Rapace.

Noomi Rapace. Bildkälla: Evan Agostini/TT

Paret har synts pussas och stå tätt omslingrade – men har tidigare valt att inte kommentera det hela. 

Tills nu. 

– Men du har ju synts med Rapace och pussats och haft dig. Men än så länge är det inte kommenterat, men nu säger du?, frågade Gry. 

– Att vi är tillsammans, svarade Victor. 

– Är du jättekär?

– Absolut. 

Noomi har sedan tidigare sonen Lev Rapace, 19, tillsammans med Ola Rapace.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!