Kenza
Kenza. - Foto: Stella Pictures.

Följarna uppskrämda efter Kenzas video på sonen: "Ett spöke?"

Kenza Zouiten Subosic uppdaterar flitigt sina sociala medier där hennes följare får hänga med i hennes vardag. Men när hon nyligen publicerade en video på sin son – då fick hon syn på en kuslig detalj.


Kenza Zouiten Subosic, 30, lever familjelivets glada dagar tillsammans med maken Aleks och barnen Nikola och Danilo. Paret har nyligen köpt en lägenhet i Vasastan som de nu ska förvandla till sitt drömhem. 

Men vägen har inte varit spikrak för influencermamman. Som 26-åring fick hon nämligen reda på att hon hade börjat kliva in i klimakteriet. 

"Efter utredning på IVF-kliniken visade det sig vara värre än vad vi hade kunnat tänka oss. Jag närmar mig klimakteriet. 26 år gammal fick jag höra att mina ägg snart är slut och att vi kanske behöver fundera på äggdonation", berättade Kenza då.

Kampen blev lång och utdragen, men mot alla odds och efter otaliga IVF-försök och hormonbehandlingar blev hon gravid och födde Nikola juni 2019. Och som att det inte var nog med det så blev hon gravid igen och födde två år senare sonen Danilo.

På sin Instagram delar Kenza nu med sig flitigt av sin vardag som småbarnsförälder och influenser innehållande allt ifrån events, resor och bebisgos. 

Men en av hennes videos fick henne att reagera. 

Kenza: "Pratar han med ett spöke?"

Kenza berättar att hon den senaste tiden, med jämna mellanrum, filmat sin yngsta son Danilo när han sitter vänd med sitt ansikte ut mot vardagsrummet (vänd från Kenza) och pratar med någon samt vinkar. 

Kenza skrev på sin Instagram att hon undrar om det är ett spöke sonen pratar med och att det trots sötheten, också är lite läskigt. 

– Vem vinklar du till älskling?, frågar Kenza och får bara ett gulligt leende som svar. 

Spännande, minst sagt. 

Se videon i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!