Pernilla Wahlgren är mitt uppe i en flytt – men är redan på jakt efter en ny bostad...
Pernilla Wahlgren är mitt uppe i en flytt – men är redan på jakt efter en ny bostad... - Foto: Stella Pictures/Instagram/pernillawahlgren

Nu letar Pernilla Wahlgren efter ny bostad

Pernilla bor i en villa på Lidingö och är i full fart att bygga sin nya drömkåk en liten bit därifrån. Ändå är hon på jakt efter en bostad – och det börjar snart bli bråttom.


Realitydrottningen Pernilla Wahlgren, 54, har många järn på sin eld, och kanske är det på väg att bli lite för mycket på en och samma gång.

För ett par veckor sedan fick hon nämligen tillbaka sin kristallsjuka, som hon insjuknat i vid ett tidigare tillfälle också. Tillståndet inträffar när små kalkkristaller i örat lossnar, vilket orsakar svår yrsel.

I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren att hon spenderade hela söndagen i soffan, utan att ens kunna öppna ögonen utan att hela rummet snurrade.

– Jag kräktes, och det brukar jag faktiskt inte göra. Men jag mådde så fruktansvärt illa för det snurrade konstant utan att det släppte, berättar hon i podcasten.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Sofia Wistams oro – över Pernillas mående

Poddkollegan Sofia Wistam är orolig att attackerna är stressrelaterade, och kollar en extra gång att Pernilla Wahlgren verkligen mår okej.

– Jag känner, rent som vän, det är så mycket som händer i ditt liv. Det är hus, det är bygge, det är jobb, och det är olika jobb, det är flytt och ah..., säger Wistam i podcastavsnittet. 

Pernilla intygar att flytten är en stressfaktor – och än värre ser det ut att bli framöver. Hon är nämligen på jakt efter ytterligare en bostad, och snart börjar det bli bråttom.

Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren: "Jag har inte bestämt vart jag ska ta vägen"

– Nu börjar det med flyttkartongerna och fortfarande har jag inte bestämt vart jag ska ta vägen. Jag har varit och kollat på några hyresrätter på Östermalm, säger Pernilla Wahlgren i avsnittet.

– Du har ju en diff, kan vi ju berätta för de som inte vet det, tills det nya huset är klart. Så det är några månader som du måste lösa, fyller Sofia Wistam i.

– Ja, det kommer säkert vara ett halvår tror jag. Jag kommer vara mycket i Marbella och turnén drar igång nu, halleluja, och då kommer jag bo hotell oavsett. Så jag har inte jättepanik utan jag tänker att antingen blir det hotell de dagar jag inte är på hotell, eller så hyr jag något. 

Vi håller alla tummar och tår för att Pernilla Wahlgren piggnar på sig – OCH lyckas hitta en fungerande, temporär boendeslösning för henne och Theo!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!