Lena Philipsson ställer in tisdagens spelning på Skansen.
1 av 3
Lena Philipsson ställer in tisdagens spelning på Skansen.
Flera artister ska uppträda på hyllningskonserten för Thomas Ledin.
2 av 3
Flera artister ska uppträda på hyllningskonserten för Thomas Ledin.
Bland annat Jason
3 av 3
Bland annat Jason

Lena PH ställer in comebackspelningen

Efter skilsmässan - nu ställer Lena Philipsson in sin comebackspelning "på grund av rådande omständigheter".


Skilsmässan från Per Holknekt
Lena och Per började dejta hösten 2009 och har sagt att de blev "blixtförälskade". I maj 2010 blev paret sambos, för att sedan gifta sig knappt ett halvår senare. I mitten av juni i år begärde Lena Philipsson skilsmässa från sin make efter att hon fått reda på hans otrohetsaffärer. 
På tisdag deltar stora delar av Sveriges artistelit i en hyllningskonsert för Tomas Ledin, 60, efter hans framträdande på "Allsång på Skansen". Bland annat skulle Lena Philipsson, 46, göra sitt första framträdande sedan den omskrivna skilsmässan från Per Holknekt, 52 - men nu har sångerskan valt att ställa in comebackspelningen.

– På grund av rådande omständigheter, säger Lenas presskontakt Vera Tjärnå i dagens Expressen och syftar på skilsmässan. 

"Pride blir av"

Nästa planerade spelning för Lena är på årets Pridefestival den 4 augusti, där hon förväntas framföra den officiella Pridelåten "Du följer väl med".

Kommer Lena att orka uppträda på Pride?
– Pride blir av, säger Vera till Nyheter24.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.