Katrin Zytomierska rasar mot Sats - Isabella Löwengrip håller inte med.
1 av 6
Katrin Zytomierska rasar mot Sats - Isabella Löwengrip håller inte med. - Foto: Stella Pictures / Katrins blogg / SATS
''Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?'' skriver Katrin.
2 av 6
''Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?'' skriver Katrin. - Foto: Faksimil: Katrins blogg / SATS
Katrin Zytomierska har själv gjort sig känd som LCHF-expert.
3 av 6
Katrin Zytomierska har själv gjort sig känd som LCHF-expert. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures
Hon har bland annat skrivit en bok om just LCHF.
4 av 6
Hon har bland annat skrivit en bok om just LCHF. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures
Isabella Löwengrip föredrar inspirerat istället för retuscherat.
5 av 6
Isabella Löwengrip föredrar inspirerat istället för retuscherat. - Foto: Yessica Thor / Stella Pictures
Hon tycker Sats är coola som vågar.
6 av 6
Hon tycker Sats är coola som vågar. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures

Katrin vikthånar Sats-medlemmen Josephine

Katrin Zytomierska går till hårt angrepp mot gymkedjan Sats samtidigt som hon vikthånar Josephine, 33, i bloggen: – Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?


Att förespråka ett sunt ideal

Undervikt- och smalhets-trenden är en av de dominerande i bloggvärlden och ett flertal bloggare har genom åren "smal-tipsat" så som Kissie, DennisM och Dessie. Ett typiskt smal-tips från Kissie kan till exempel vara att äta mindre. Isabella Löwengrip är en av få av de stora bloggarna som förespråkar ett sunt ideal. I dag är cirka en av tio underviktig, detta enligt forskning.se

Katrin Zytomierska, 35, hänger nu ut och hånar Sats-medlemmen Josephine efter att hon har poserat på en av gymkedjan Sats stora reklamkampanjer. 

– Jagser på Sats reklam och blir helt matt. Här står Josephine 33 årgammal och ser nöjd ut. Josephine har tränat på Sats i 13 år ochså här ser hon ut efter det. Josephine tycker att det är lämpligtatt stå helt osminkad med stripigt hår och övertydligt svettigakläder på en reklamaffish för Sats för på det viset visar honminsann att hon är nöjd som hon är, skriver Katrin i bloggen.  

"Ett personligt angrepp mot Josephine"

Inlägget har inte bara retat upp Katrins läsare. På Sats ser man mycket allvarligt på händelsen. 

 – Vitycker att det är ett personligt angrepp mot Josephine som är enoskyldig person. Vi tycker inte att inlägget är okej eller någotvi ställer oss bakom, säger BrianVan Den Brink som är pressansvarig på Sats, till Nyheter24 och fortsätter:

– Vikommer givetvis att bemöta Katrins blogginlägg men Katrin får hasina egna ideal. Sats är till för människor som vill må bättreoch man mår bättre av att träna. Våra medlemmars mål är upptill var och en. Det är vanliga människor med jobb och familj. Allakan inte lägga extremt mycket tid på sin träning.

"Blondinbella" slår tillbaka mot Katrin

Tidigare har Nyheter24 rapporterat om att Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 22, både har hånats och hyllats då hon lagt upp bikinibilder i sin egen blogg. När Nyheter24 får tag på Blondinbella för att fråga om Katrins hån passar hon på att dela ut en känga.

– Sats har ju fått den stämpeln på sig att folk på deras gym i princip bryr sig mer om vilka kläder de har på sig och hur de ser ut än själva träningen. Jag tycker de är modiga som vågar nå ut till massan och ha kampanjer som folk kan relatera till, säger Isabella till Nyheter24. 

Hon tycker också att reklamkampanjen med de vanliga medlemmarna är ett smart drag. 

– Friskis har ju satsat på det tidigare men det känns inte lika trendigt att träna där, så jag tycker absolut att det är coolt av Sats att använda sig av normala människor som är inspirerande istället för retuscherade, säger Blondinbella och fortsätter:

– Dessutom, vem vet? Hon på bilden kanske födde barn för sex månader sen liksom, säger Isabella. 

SATS reklamfilm 2010. 


Nyheter24 har utan framgång sökt Josephine för en kommentar.  

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?