Spelprofiler
1 bild
 
 • Intervju, Datorspel, E-sport, emil christensen, Heaton

  Nyheter24 har träffat Emil "HeatoN" Christensen för en lång intervju.

  Foto: Michael Bergqvist / Faksimil Youtube

HeatoN: "Vunnit det som går att vinna"

Nyheter24 har träffat Emil ”HeatoN” Christensen för att prata om den svenska e-sporten, varför han slutade spela och om livet som världsmästare i Counter-Strike: "Det finns spel som är mycket roligare."

Tanken var att Emil "HeatoN" Christensen skulle bli ishockeyproffs. Han hade börjat spela redan som liten pojke och det fanns inte mycket tid till annat än träning.

Men när han var 16 år skadade han sig. Sommaren år 2000 hade inte kunnat få en sämre start.

– Jag hade slitit sönder foten och hade lite för mycket tid hemma. Då tvingade mina polare mig att börja spela "Counter-Strike". Jag var totalkass i början, och blev retad. Men vinnarskallen tog över och jag tänkte: ”Nu ska jag visa dem”.

Emil blev snabbt bättre än sina kompisar. När sommaren tog slut och foten läkt fortsatte han att spela.

– Farsan var en riktigt ”hockeyfarsa” som ville att jag skulle spela hockey och träna. Men jag sa att jag mådde lite dåligt och inte kunde träna. Morsan ville att man skulle börja plugga efter gymnasiet men spelet gick ut över skolan också. Det var ganska gnälligt hemifrån på den tiden, säger Emil och fortsätter:

– Spelandet började ta sig och man började känna att det här går ju riktigt bra. Men det var ju ingen som levde på att spela datorspel då.

"Vi mot USA"

Sedan hände något. Spelet och e-sporten exploderade runt om i världen och massvis av turneringar anordnades. Till och med landslag formades.

I slutet av 2001 anordnades VM i Counter-Strike i Dallas i USA. Emil var där tillsammans med sitt lag Ninjas in Pyjamas (NiP) för att bli bäst i världen.

– Det var vi mot USA. Alla européer höll på oss och amerikanarna på dem. Så kom det till allra sista rundan i spelet. Det handlade om millimeter hela tiden. Jag kan inte beskriva känslan jag fick när vi vann.

Emils föräldrar var utomlands när han blev världsmästare för första gången.

– De såg mig på teve på CNN i Thailand. Det blev lite av en ”wow”-upplevelse för dem. Sedan stöttade de mig till hundra procent. Hade det inte varit för dem hade jag inte kommit såhär långt.

"Krävdes inte mycket"

På bara ett och ett halvt år hade Emil blivit världsmästare.

– Spelet var ju ganska nytt så det krävdes inte så mycket för att man skulle komma ikapp de som redan spelade. Det är skillnad i dag om man skulle försöka slå sig in, alla är så rutinerade.

Vinsten betydde också att pengarna började rulla in.

– 2002 fick jag min första lön för att spela och den sommaren fick jag även resorna betalade. Egentligen var det inga stora summor men bodde man hemma och inte hade några direkta kostnader så funkade det. Det var en månadslön på 2-3000 kronor. Det fina var vinstpengarna. Det gick ju ganska bra för oss då.

Hoppade av skolan

Emil hoppade av sista året på gymnasiet för att satsa på sin karriär inom Counter-Strike. Mer eller mindre så levde och andades han datorspelet.

– Jag hade flickvän i ett par år då. Det gick väl inte så jättebra om jag ska vara ärlig. Hon kom i tredje hand. Kanske inte så schysst när man tänker tillbaka på det. Jag var ju målmedveten. Jag tror inte att hon såg det så däremot, jag fick mycket skit från henne.

– Men det var längesedan nu. Vad elakt egentligen, att man spelat hela kvällarna samtidigt som hon har suttit bredvid och tittat på, säger Emil och skrattar.

Emil och hans lag fortsatte att vinna turneringar och segertåget gick inte att stoppa. Namnet "HeatoN" var nu känt över hela världen.

– När vi vann OS i Sydkorea 2003 fick vi åka på en resa till Kina. Vi hade väl egentligen inte förväntat oss något men på flygplatsen stod det tusen personer och väntade på oss. Det var helt sinnessjukt, sånt händer bara i Kina. Militärer stannade oss på gatan och ville ta bilder och få våra autografer.

Bytte klan

Emil och flera andra från NiP gick sedan vidare till klanen SK. Ett lagbyte som slutade dåligt och som kom att visa att pengar började ta en större plats inom e-sporten.

– Inga namn nämnda men det var en person som lovade mig massa grejer. Jag gjorde det jag skulle göra men sen stack han med alla pengarna. Jag var ung och naiv då, lite blåögd. Men det är längesedan nu.

Händelsen ledde till att Emil lämnade SK och att NiP återuppstod. Men hans intresse började svalna. 2006 bestämde han sig för att sluta och istället rikta in sig på att arbeta som manager åt NiP och utveckla gamingtillbehör.

– Jag la inte ned lika många timmar på att spela längre. Jag ville göra andra saker. Jag hade vunnit allt som går att vinna i princip och gjort det många år i rad. Det är bättre att avsluta med fanan i topp.

Kände du att du blev sämre ju äldre du blev?

– Ja, det gjorde jag om jag ska vara ärlig. Reflexerna började avta. Men jag hade ju min rutin eftersom jag hade spelat så många år. Men när jag spelade tänkte jag: ”Fan, jag var ju mycket bättre förut”.

Har du missat mycket i livet på grund av datorspelandet?

– Nej, jag känner att jag fått uppleva väldigt mycket mer snarare. Sett saker som inte går att beskriva med ord och rest runt hela världen.

Fick du mycket skit i början för att du spenderade ditt liv på att spela datorspel?

– När man har pratat med lite äldre folk och berättat vad man gjorde har de undrat varför jag ska ha betalt för det. Men det är inget som har rört mig i ryggen. Kolla om tio år, då är jag säker på att lönerna kommer vara lika höga som för sportstjärnor.

Men går det att jämföra e-sporten med ”vanlig” sport?

– Det är ingen idrott för det är ingen fysisk aktivitet du gör men det är en sport. Det krävs träningar bakom varje match. Så det är precis som med fotboll bara att du klickar med fingrarna istället.

Hur tycker du att e-sporten har förändrats sedan du började?

– Från 2008 till 2011 var medieuppmärksamheten ganska dålig om man jämför med hur många som faktiskt spelade. Men nu rasslar det på från alla håll, säger Emil.

– Jag betalar ut löner till mina egna spelare i NiP. Då förstår man hur mycket som har förändrats de senare åren. Även på hur sponsorer ser ett värde i spelandet och hur mycket medieuppmärksamhet e-sporten får nu.

Tycker du att det tagit för lång tid för Sverige och svenska medier att uppmärksamma e-sporten?

– Ja. Sverige har alltid varit i framkant när det gäller spelare, i alla fall om man tittar på Counter-Strike. Det har tagit tid men nu tycker jag att vi är längst fram om man bortser från de asiatiska länderna.

Vad är det med Counter-Strike som är så speciellt?

– Ska jag vara ärlig finns det spel som är mycket roligare, som till exempel "Battlefield" och "World of Warcraft". De är roliga att spela som tidsfördriv. Men Counter-Strike känns mer som en sport. Det är fem mot fem och det är taktik och individuella prestationer.

– Det är tävlingsmomentet i det som gör att jag älskar spelet överlägset mest.

Se några av HeatoNs bästa rundor i Counter-Strike:


Heaton, Datorspel, E-sport, Intervju, emil christensen


KOMMENTARER

Fler nöjesnyheter
7 bilder
 
 • Youtube, Samir Badran, Paradise Hotel, SOS Samir

  Samir öser kärlek över sina följare.

 • Samir Badran, SOS Samir, Paradise Hotel, Youtube

  Han har hunnit med att få en sushi uppkallad efter sig.

 • SOS Samir, Samir Badran, Paradise Hotel, Youtube

  Bli jagad av fans efter godisregn.

 • SOS Samir, Youtube, Samir Badran, Paradise Hotel

  Försöka klappa på folks hundar.

 • Youtube, Paradise Hotel, Samir Badran, SOS Samir

  Leta kläder i loppisbutiker.

 • Paradise Hotel, SOS Samir, Samir Badran, Youtube

  Spelat curling.

 • Youtube, SOS Samir, Samir Badran, Paradise Hotel

  Och ramlat i godislådor.

0

Samir Badran visar upp sina bästa stunder


1 bild
 
0

Filmtipset recenserar: "Det går inte att lista ut vem mördaren är"

Jag har gett en trea till Non-Stop för jag kunde inte lista ut vem mördaren var och i slutet bet jag lite på naglarna. Om jag vore helt humorbefriad skulle jag kunna såga den, men nu var det så att jag inte listade ut vem mördaren var och i slutet bet jag lite på naglarna.


5 bilder
 
 • Veckans stilikon, Modette, inspiration, Therese Hollgren

  Glee-stjärnan är veckans stilikon.

 • Modette, inspiration, Veckans stilikon, Therese Hollgren

  Dianna Agron har en väldigt feminin stil.

 • Therese Hollgren, inspiration, Modette, Veckans stilikon

  Enkelt och elegant.

 • Therese Hollgren, Modette, Veckans stilikon, inspiration

  Här på Coachellafestivalen.

 • Modette, Therese Hollgren, inspiration, Veckans stilikon

  – Hon har en stil som är lätt att hämta inspiration ifrån. Slå till på några schysta klänningar och kjolar och du är klar. Vill du tuffa till stilen lite matchar du den snyggast med ett par lite råare boots och en snygg skinnjacka, säger Modettes Therese Hollgren.

0

Därför är Dianna Agron veckans stilikon6 bilder
 
 • Leonardo DiCaprio, festival, Coachella

  Leo skakar loss.

 • Leonardo DiCaprio, Coachella, festival

  Leo bar en vit tröja, shorts och beige basker.

 • Coachella, Leonardo DiCaprio, festival

  Här försöker han dölja sitt kända ansikte inför kamerorna.

 • Leonardo DiCaprio, Coachella, festival
 • Coachella, Leonardo DiCaprio, festival

  Den chockade kvinnan som filmade Leo.

 • festival, Leonardo DiCaprio, Coachella

  Här fångas han på film.

0

Är det Leonardo DiCaprio som dansar loss under Coachella?


25 bilder
 
 • Rihanna, catching fire, MTV Movie Awards, Hunger Games, Eminem

  Catching Fire briljerade under MTV Movie Awards.

 • Rihanna, catching fire, MTV Movie Awards, Hunger Games, Eminem

  De vann pris i kategorierna "Årets film".

 • Eminem, Rihanna, Hunger Games, catching fire, MTV Movie Awards

  "Bästa manliga prestation".

 • MTV Movie Awards, Eminem, Rihanna, Hunger Games, catching fire

  Samt "Bästa kvinnliga prestation".

 • Eminem, MTV Movie Awards, catching fire, Rihanna, Hunger Games

  Priset för "Bästa bov" gick till Mila Kunis.

 • Rihanna, Eminem, catching fire, Hunger Games, MTV Movie Awards

  Gravida Kunis lös på röda mattan.

 • Eminem, Hunger Games, Rihanna, MTV Movie Awards, catching fire

  Pris till "Bästa förvandling på vita duken" gick till Jared Leto för hans prestation i Dallas Buyers Club.

 • MTV Movie Awards, Rihanna, Eminem, Hunger Games, catching fire

  Årets "Generation Award" gick till Mark Wahlberg.

 • MTV Movie Awards, Hunger Games, Eminem, Rihanna, catching fire

  Värd för kvällen var Conan O’Brien.

 • Rihanna, Hunger Games, catching fire, Eminem, MTV Movie Awards

  Priset för "Bästa fight" gick till Orlando Bloom för sin prestation i "The Hobbit".

 • MTV Movie Awards, Hunger Games, catching fire, Eminem, Rihanna

  Kat Graham matchade sin outfit med knalliga röda läppar.

 • Hunger Games, Rihanna, Eminem, MTV Movie Awards, catching fire

  Rihanna var vacker i vitt.

 • Rihanna, Eminem, Hunger Games, MTV Movie Awards, catching fire

  Hon uppträdde tillsammans med Eminem och bjöd publiken på en show utan dess like.

 • Hunger Games, Eminem, MTV Movie Awards, catching fire, Rihanna

  Publiken sträckte sig efter rapstjärnan.

 • Hunger Games, catching fire, MTV Movie Awards, Eminem, Rihanna

  Nicki Minaj var på plats.

 • MTV Movie Awards, catching fire, Hunger Games, Rihanna, Eminem

  Zac Efron vann för "Bästa tröjlösa prestation". Under kvällen fick publiken se honom ta emot priset – utan tröja.

 • Eminem, Hunger Games, MTV Movie Awards, Rihanna, catching fire

  Ellie Goulding minglade på röda mattan.

 • Rihanna, Hunger Games, Eminem, catching fire, MTV Movie Awards

  Nick Lachey.

 • Rihanna, Eminem, MTV Movie Awards, catching fire, Hunger Games

  Nicole Polizzi i rödspräckligt.

 • catching fire, Rihanna, MTV Movie Awards, Hunger Games, Eminem

  Rita Ora delade ut pris under kvällen.

 • MTV Movie Awards, Hunger Games, Eminem, catching fire, Rihanna

  Det gjorde hon tillsammans med Jessica Alba.

 • Hunger Games, MTV Movie Awards, catching fire, Rihanna, Eminem

  Channing vann priset "MTV Trailblazer Award".

 • Rihanna, MTV Movie Awards, Eminem, catching fire, Hunger Games

  Shailene Woodley vann pris i kategorin "Favoritkaraktär".

 • Rihanna, Hunger Games, catching fire, MTV Movie Awards, Eminem

  Även Grumpy Cat var med på ett hörn.

 • MTV Movie Awards, Eminem, Rihanna, catching fire, Hunger Games

  Leslie Mann bar prickigt.

0

Catching Fire kammade hem storvinst under MTV Movie Awards


6 bilder
 
 • Justin Timberlake, Cameron Diaz, Jared Leto, The mask, Matt Dillon, Hollywood

  "Det har gjort mig till den jag är"

 • Cameron Diaz, The mask, Justin Timberlake, Matt Dillon, Jared Leto, Hollywood

  "The other woman"-aktuella Cameron berättar i en intervju med InStyle att hon är tacksam över sina ex-pojkvänner.

 • Matt Dillon, The mask, Cameron Diaz, Jared Leto, Justin Timberlake, Hollywood

  Hon har bland andra hunnit avverka Jared Leto.

 • Hollywood, Cameron Diaz, The mask, Jared Leto, Justin Timberlake, Matt Dillon

  Justin Timberlake.

 • Jared Leto, Cameron Diaz, Hollywood, Justin Timberlake, Matt Dillon, The mask

  Och Matt Dillon.

 • Cameron Diaz, Justin Timberlake, Hollywood, The mask, Matt Dillon, Jared Leto

  I dag är Cameron lycklig singel.

0

Cameron Diaz är tacksam över sina ex-pojkvänner


23 bilder
 
 • Kändisar, Rihanna, Paparazzi, instagram

  Kolla in veckans hetaste paparazzibilder i bildspelet – klicka på pilarna.

 • instagram, Kändisar, Paparazzi, Rihanna

  Britney hade en heldag i parken när hennes söner spelade fotboll.

 • Paparazzi, Kändisar, Rihanna, instagram

  Rihanna gick på middag i Santa Monica.

 • Paparazzi, Kändisar, instagram, Rihanna

  Rihanna verkade ha en kul middag!

 • Rihanna, instagram, Kändisar, Paparazzi

  Mary-Kate Olsen och fästmannen Olivier Sarkozy på flygplatsen i Paris.

 • Rihanna, Kändisar, instagram, Paparazzi

  Zlatan gick och kollade på fotboll med sina söner Maximilian och Vincent.

 • Rihanna, Kändisar, Paparazzi, instagram

  Zlatan med sin ena son.

 • Paparazzi, instagram, Kändisar, Rihanna

  David Beckham har varit på gymmet med sin son Brooklyn.

 • Kändisar, instagram, Rihanna, Paparazzi

  Vanessa Hudgens köper lite snacks efter ett yogapass.

 • instagram, Rihanna, Paparazzi, Kändisar

  Drake – nya Grumpy Cat?

 • Kändisar, Paparazzi, instagram, Rihanna

  Modellen Martha Hunt på stranden i Miami.

 • instagram, Kändisar, Paparazzi, Rihanna

  Modellen Ana Braga solade topless på stranden i Miami.

 • Rihanna, Paparazzi, Kändisar, instagram

  Oops.

 • Paparazzi, Kändisar, Rihanna, instagram

  Mila Kunis gravidbula börjar synas!

 • instagram, Kändisar, Paparazzi, Rihanna

  Johnny Depp ska gästa Jimmy Kimmel Live.

 • Kändisar, Rihanna, instagram, Paparazzi

  Heidi Klum på flygplatsen.

 • Paparazzi, Kändisar, instagram, Rihanna

  Lady Gaga är färgglad.

 • Rihanna, Kändisar, instagram, Paparazzi

  Lindsay Lohan i en glittrande pianoklänning på väg till David Letterman.

 • instagram, Paparazzi, Rihanna, Kändisar

  Selena Gomez och Justin Bieber hängde i Miami.

 • Paparazzi, Rihanna, Kändisar, instagram

  Selena Gomez och Justin Bieber hängde i Miami.

 • Kändisar, Paparazzi, instagram, Rihanna

  Rihanna anländer till en fest i Hollywood.

 • Kändisar, instagram, Paparazzi, Rihanna

  Rita Ora lämnar en nattklubb i London.

 • Paparazzi, Kändisar, instagram, Rihanna

  Cara Delevingne i New York.

3

Zlatan, Rihanna och nipslip – här är veckans hetaste paparazzibilder
7 bilder
 
 • smink, Rita Ora, Skonhet

  Rita Oras signum är de platinumblonda lockarna och de röda läpparna. Favoritstiftet kommer från MAC och färgen är Ruby Woo (det är även Rihanna och Miley Cyrus favvostift!). Dessutom boostar hon färgen med läppennan Cherry, också den från MAC.

 • smink, Rita Ora, Skonhet

  För att dölja ojämnheter och pigga upp mörka ringer under ögonen använder Rita concealern Correcteur Perfection Long Lasting Concealer från Chanel.

 • Skonhet, Rita Ora, smink

  Huden för en jämn ton och snygg finish med foundationen Luminous Moisturizing Foundation från Bobbi Brown.

 • smink, Rita Ora, Skonhet

  För att ge huden en solkysst look och härligt glow så fuskar Rita till det lite med en bronzern Shimmer Brick i färgen Bronze från Bobbi Brown. – Den gör att det precis ser ut som att jag varit i solen, när jag egentligen bara varit på turné och inte sett solen på evigheter, säger Rita till sajten Byrdie.com.

 • smink, Skonhet, Rita Ora

  När Rita vill matcha sina röda läppar med något snyggt så väljer hon oftast eyeliner. Favoriten är Penultimate Eye Liner från MAC.

 • smink, Rita Ora, Skonhet

  Att lukta gott är A och O, och Rita Oras favoritdoft är Chance från Chanel.

 • smink, Rita Ora, Skonhet

  Rita Ora är väldigt nöjd över sina ögonbryn, och gillar att forma till dem ytterliga med hjälp av ögonbrynspennan Brow Stylist Custom Brow Shaping Pencil från Sephora i färgen Black Brown.

0

De perfekta röda läpparna och bästa bronzern – här är Rita Oras skönhetsfavoriter

Varje vecka tar Nyheter24 en djupdykning i stjärnornas necessärer. Den här veckan har turen kommit till Rita Ora.

12 bilder
 
 • Tatueringar, Drake

  Kolla in Drakes alla tatueringar i bildspelet – klicka på pilarna.

 • Tatueringar, Drake

  Drake visar upp några av sina tatueringar.

 • Drake, Tatueringar

  I december 2011 tatuerade Drake ett porträtt av sångerskan Aaliyah. I december 2012 tatuerade Drake in ett porträtt av sin mormor Evelyn Sher och hans morbror. Kort innan dess tatuerade han även in ett porträtt av sin mamma Sandi Graham.

 • Tatueringar, Drake

  I januari 2014 så var det slutligen dags för Drake att låta hans pappa göra resten av familjen sällskap på hans kropp. Drake tatuerade nämligen in sin pappa Dennis Grahams mugshot.

 • Drake, Tatueringar

  Precis över porträttet av Aaliyah har Drake tatuerat en rosa fågel, och texten "XO20" i svart och rött. Fågeln och texten refererar till Drakes entourage på 20 vänner, däribland artisten The Weeknd, och även på drogerna ecstasy och oxycodone. The Weeknds tagline är även "Xo till we overdose". X står för Ecstasy, O för Oxycodone, skriver Popstartats.com.

 • Tatueringar, Drake

  Efter en vild festnatt i Houston där Drake brände 100 000 kronor på en strippklubb och sedan hade trekant med Rihanna och en strippa, så var det dags för nästa gadd. Den 18 november 2013 tatuerade Drake in bokstaven "H" i en stjärna – som en hyllning till Texas.

 • Tatueringar, Drake

  I augusti år 2012 tatuerade Drake in siffrorna "416" på sin högra sida. 416 är postkoden för Drakes område i Toronto.

 • Tatueringar, Drake

  Drake är stolt över sin hemstad Toronto, och i mars 2012 tatuerade Drake in en miniversion av det berömda CN-tornet på sin arm.

 • Drake, Tatueringar

  Drake – och hans porträtt av Aaliyah – tar ett dopp.

 • Tatueringar, Drake

  I februari år 2012 tatuerade Drake in texten "All Kinds" i versaler på sin arm. Tatueringen är en vänskapstatuering.

 • Drake, Tatueringar

  Drake visar några av sina tatueringar – bland annat siffrorna 416 och CN-tornet.

 • Tatueringar, Drake

  Drakes första tatuering gjorde han i juli 2011 och det blev en enkel svart och vit uggla, som är placerad högt upp på ryggen, nära hans axel. Trots att ugglan ser så oskyldig ut så blev det en del uppståndelse kring tatueringen, då ugglan tydligen symboliserar ett hemligt sällskap, nämligen en mytomspunnen herrklubb som heter Bohemian Grove. Bredvid ugglan har Drake även texten "If I die today, it’ll be a holiday / atf / ovo / ymcmb / reps up."

0

Mugshots, hemlig hälsning och knarkhyllning – här är Drakes tatueringar18 bilder
 
 • Vår, Bild, Mode, Paparazzi, Foto, Kändismode, Streetstyle, Fashion

  Snyggaste vårmodet.

 • Bild, Foto, Fashion, Mode, Paparazzi, Streetstyle, Vår, Kändismode

  Kanye West och Kim Kardashian matchar till och med varandra i jordnära toner.

 • Bild, Foto, Paparazzi, Streetstyle, Kändismode, Vår, Fashion, Mode

  West satsar på skor med fransar.

 • Kändismode, Streetstyle, Bild, Fashion, Vår, Mode, Paparazzi, Foto

  Stylisten Rachel Zoe är mycket för bohemian chic (bohemic) som aldrig går ur tiden.

 • Paparazzi, Fashion, Mode, Foto, Vår, Streetstyle, Bild, Kändismode

  Ashley Tisdale är ursnygg i dova färger och med en väska som lyser upp.

 • Kändismode, Paparazzi, Bild, Mode, Fashion, Streetstyle, Foto, Vår

  Hon bär leopardmönstrade skor, en av vårens största trender när det kommer till sneakers.

 • Kändismode, Fashion, Vår, Paparazzi, Streetstyle, Mode, Foto, Bild

  Rita Ora satsar på svart och vitt med en linje som går igenom hela outfiten - från kappan ner till byxan.

 • Mode, Paparazzi, Fashion, Foto, Kändismode, Vår, Streetstyle, Bild

  Joe Jonas och flickvännen Blanda Eggenschwiler i perfekt lediga kläder för en halvkylig våreftermiddag.

 • Streetstyle, Paparazzi, Fashion, Mode, Foto, Bild, Vår, Kändismode

  Mad Men-stjärnan January Jones visar vägen för lite hetare dagar.

 • Kändismode, Bild, Vår, Foto, Mode, Streetstyle, Fashion, Paparazzi

  Malin Åkerman i enkel vardagstopp med byxor som gör vardagen lite roligare.

 • Kändismode, Paparazzi, Vår, Foto, Mode, Bild, Fashion, Streetstyle

  Kate Beckinsale gör som Ashley Tisdale och satsar på en accentfärg. Kornblått passar henne perfekt.

 • Vår, Fashion, Foto, Streetstyle, Bild, Kändismode, Mode, Paparazzi

  De svarta spetsiga skorna får hennes ben att se milslånga ut.

 • Paparazzi, Fashion, Mode, Kändismode, Bild, Streetstyle, Vår, Foto

  Brooke Shields i ljusa jeans, perfekt matchat med en lång scarf.

 • Kändismode, Streetstyle, Bild, Mode, Paparazzi, Foto, Fashion, Vår

  Jessica Alba i nudefärgad längre tröja med matchande pumps.

 • Vår, Bild, Mode, Kändismode, Fashion, Foto, Streetstyle, Paparazzi

  Med jeans i den perfekta tvätten.

 • Bild, Foto, Kändismode, Mode, Vår, Fashion, Streetstyle, Paparazzi

  Lindsay Lohan satsar på en hippie-inspirerad look med trendiga, men svindyra, stövlar.

 • Vår, Bild, Streetstyle, Fashion, Foto, Kändismode, Mode, Paparazzi

  Modellen Lily Aldridge i avslappnad men fortfarande ritkigt snygg vardagsoutfit.

 • Fashion, Paparazzi, Mode, Kändismode, Bild, Foto, Vår, Streetstyle

  Precis som Selma Blair.

0

Kändisarna guidar dig: Snyggaste vårstilarna


6 bilder
 
 • Red Hot Chili Peppers, Tortyr

  Amerikanska soldater och deras hundar attackerar en fånge på Abu Ghraib fängelset i Baghdad.

 • Tortyr, Red Hot Chili Peppers

  En amerikansk soldat och hans hund går till attack mot en fånge.

 • Red Hot Chili Peppers, Tortyr

  Red Hot Chili Peppers musik används som tortyr.

 • Red Hot Chili Peppers, Tortyr

  En fastkedjad fånge på Guantanamo Bay.

 • Red Hot Chili Peppers, Tortyr

  En fånge förs till Guantanamo Bay.

 • Tortyr, Red Hot Chili Peppers

  En fånge i fängelset Abu Ghraib i Baghdad.

28

Red Hot Chili Peppers musik används för att tortera fångar på Guantanamo


4 bilder
 
 • Tillsammans, Artikel, kärlek, Förhållande, Niklas Örn, Finest, Lisa Sjösten, par, Blogg, Intervju

  "Lisa är en fantastisk människa", berättar Niklas.

 • Artikel, Lisa Sjösten, Intervju, Förhållande, Niklas Örn, Tillsammans, kärlek, Finest, par, Blogg

  Han deltog i fjolårets Paradise Hotel och blev mångas favorit.

 • kärlek, Niklas Örn, par, Tillsammans, Artikel, Blogg, Förhållande, Finest, Lisa Sjösten, Intervju

  Lisa säger att de tidigare vännernas realtion utvecklats "till någonting fint".

 • Tillsammans, Niklas Örn, Artikel, Intervju, par, Blogg, Finest, Förhållande, kärlek, Lisa Sjösten

  Niklas med Samir Badran som även han deltog i fjolårets PH.

10

Paradise Hotel-Niklas om modellen: Hon gjorde mig kär
34 bilder
 
 • Kändisar, Lily Allen, Nicki Minaj, instagram

  Kolla in veckans hetaste Instagrambilder här – klicka på pilarna.

 • Lily Allen, instagram, Kändisar, Nicki Minaj

  Nicki Minaj poserar backstage.

 • Lily Allen, Kändisar, Nicki Minaj, instagram

  50 Cent lagar mat.

 • Kändisar, Lily Allen, Nicki Minaj, instagram

  Justin Bieber hänger i studion.

 • Nicki Minaj, instagram, Lily Allen, Kändisar

  Zayn Malik och en gosig katt.

 • Nicki Minaj, Kändisar, instagram, Lily Allen

  Dagens outfit, levererad av Justin Bieber.

 • Lily Allen, instagram, Kändisar, Nicki Minaj

  Lea Michele i solen.

 • Nicki Minaj, Lily Allen, instagram, Kändisar

  Madonnas dotter Lourdes.

 • instagram, Nicki Minaj, Lily Allen, Kändisar

  Elisabetta Canalis på stranden.

 • Kändisar, instagram, Lily Allen, Nicki Minaj

  Chanel Iman har en utekväll.

 • instagram, Lily Allen, Kändisar, Nicki Minaj

  Kylie Jenner och Khloe Kardashian.

 • Kändisar, Nicki Minaj, Lily Allen, instagram

  Gisele Bundchen skickar kärlek till sina följare.

 • Lily Allen, instagram, Kändisar, Nicki Minaj

  Chloe Green och Rita Ora har en helkväll.

 • Nicki Minaj, Kändisar, Lily Allen, instagram

  Irina Shayk bjuder på en selfie.

 • Kändisar, instagram, Nicki Minaj, Lily Allen

  Lily Allen leker med sin polares lååånga extensions.

 • Kändisar, instagram, Nicki Minaj, Lily Allen

  Poppy Delevingne har ett tidigt pass på gymmet.

 • instagram, Kändisar, Lily Allen, Nicki Minaj

  Lily Allens nakenbild blev en het potatis.

 • instagram, Nicki Minaj, Lily Allen, Kändisar

  Tulisa Contostavlos gör hoppande squats.

 • instagram, Kändisar, Nicki Minaj, Lily Allen

  Nicole Scherzinger med sin syster.

 • Kändisar, instagram, Nicki Minaj, Lily Allen

  Kourtney Kardashian och Scott Disick.

 • Lily Allen, Nicki Minaj, instagram, Kändisar

  Nick Cannon är vig.

 • Kändisar, Lily Allen, instagram, Nicki Minaj

  Justin Bieber visar sina muskler och sina gaddar.

 • Lily Allen, Nicki Minaj, Kändisar, instagram

  Alessandra Ambrosio peppar för Coachella-festivalen.

 • Kändisar, Lily Allen, instagram, Nicki Minaj

  Nicki Minaj i mönstrade tights.

 • instagram, Lily Allen, Kändisar, Nicki Minaj

  Katy Perry har färgat håret grönt. Hit eller miss?

 • Lily Allen, instagram, Kändisar, Nicki Minaj

  Amanda Bynes mår bättre än någonsin.

 • Nicki Minaj, Lily Allen, instagram, Kändisar

  Hon har sett till att få lite sol och lugn och ro.

 • Lily Allen, Nicki Minaj, instagram, Kändisar

  Cassandra Dawn i svart bikini.

 • Kändisar, Lily Allen, Nicki Minaj, instagram

  Aubrey O Day solar.

 • Nicki Minaj, instagram, Lily Allen, Kändisar

  Aubrey O Day.

 • Nicki Minaj, Kändisar, instagram, Lily Allen

  Kendall Jenner sportar.

 • Nicki Minaj, Lily Allen, instagram, Kändisar

  Tara Reid jobbar på brännan.

 • Nicki Minaj, instagram, Kändisar, Lily Allen

  Vågat, Gaga!

 • instagram, Nicki Minaj, Kändisar, Lily Allen

  Miley bjöd på en throwback.

0

Bieber, Miley och Gaga – kolla in veckans hetaste Instagrambilder


7 bilder
 
 • Valeria Lukyanova

  Enligt GQ har Valeria opererat sina ögonlock – delvis "trimmat" dom så att ögonen ska bli större.

 • Valeria Lukyanova

  Valeria äter ingen mat utan lever på en diet på luft och vatten, säger hon själv.

 • Valeria Lukyanova

  Kanske är det någon näringsbrist som gett Barbiekvinnan hjärnsläpp.

 • Valeria Lukyanova

  I en intervju med GQ berättar hon om sin syn på dagens skönhetsideal.

 • Valeria Lukyanova

  Valeria själv förnekar sina operationer.

 • Valeria Lukyanova

  Valeria blev ett internetfenomen för två år sedan, och hennes Facebooksida har miljontals likes.

 • Valeria Lukyanova

  Valeria bor i Ukraina och är gift med en affärsman.

28

Barbiekvinnan: Rasblandning är fel och försämrar utseendet
3 bilder
 
 • Trolljägarna, Blogg, Program, TV3, Alexandra Nilsson, Klipp, Video, Robert Aschberg, Kissie

  Kissie berättar själv om de hårda kommentarer, hot och mordhot hon tvingats ta emot.

 • Klipp, TV3, Alexandra Nilsson, Robert Aschberg, Kissie, Trolljägarna, Video, Program, Blogg

  Men kan inte hålla tillbaka tårarna när hon pratar om kommentarerna riktade mot hennes familj.

 • Kissie, TV3, Alexandra Nilsson, Video, Trolljägarna, Robert Aschberg, Blogg, Klipp, Program

  Kommer du att titta?

47

Här bryter Kissie ihop när hon berättar om näthatet på bloggenEgo
5 bilder
 
 • Filmkväll , Chris Martin, Gwyneth Paltrow

  Gwyneth gillar sig själv. Här ser vi henne i filmen "Thanks for sharing".

 • Gwyneth Paltrow, Chris Martin, Filmkväll

  Hon tvingade sina vänner att se "Sliding Doors".

 • Gwyneth Paltrow, Chris Martin, Filmkväll

  Och thrillern "Seven".

 • Filmkväll , Gwyneth Paltrow, Chris Martin

  Här ser vi Gwyneth i Iron Man 2.

 • Filmkväll , Gwyneth Paltrow, Chris Martin

  Även "Shakespeare in Love" stod på schemat.

0

Gwyneths galna ego: Tvingade vännerna att se hennes egna filmer

Gwyneth Paltrow bjöd in sina vänner för en liten filmfestival i sitt hem. Och de enda filmerna som visades var Gwyneths egna.

6 bilder
 
 • Död, Bob Geldof, peaches geldof, Stjärna

  Peaches hittades död i sin lägenhet.

 • Stjärna, Död, Bob Geldof, peaches geldof

  Hon var känd som it-tjej.

 • Död, Bob Geldof, peaches geldof, Stjärna

  Polisen har fortfarande inte fastställt dödsorsaken.

 • peaches geldof, Bob Geldof, Stjärna, Död

  Peached tillsammans med maken Thomas Cohen.

 • Bob Geldof, Stjärna, peaches geldof, Död

  Peaches har länge setts som en modeikon.

 • peaches geldof, Död, Bob Geldof, Stjärna

  Hon blev bara 25 år gammal.

49

Peaches Geldof är död

UPPDATERAD. Efter att ha larmats till stjärnans lägenhet fann räddningspersonalen henne död.
 • UPPDATERAD. Efter att ha larmats till stjärnans lägenhet fann räddningspersonalen henne död.
5 bilder
 
 • peaches geldof, Död

  Peaches Geldof blev bara 25 år gammal.

 • Död, peaches geldof

  Här tillsammans med maken Thomas Cohen.

 • peaches geldof, Död

  Peaches med sin pappa Bob Geldof på en sommarfest år 2009.

 • peaches geldof, Död

  Polisen hittade Peaches död i sitt hem i Kent.

 • Död, peaches geldof

  Peaches sista Tweet. Under söndagen visade Peaches den här bilden på sig själv med sin mamma Paula Yates. Yates dog av en överdos när Peaches var 11 år gammal.

0

Peaches Geldofs sista text: Livet är helt perfekt, jag har allt


3 bilder
 
 • Slefieprinsessorna gav deltagarna en utmaning som blev en aning knepig för vissa. Andra klarade det galant.

 • Programmet spelades in i Sydafrika.

 • Nicole och Nicky har en egen podcast ihop.

7

Här lär Modetterna Top Model-deltagarna att ta den perfekta selfien1 bild
 
 • En vän med en pod, Podcast, Rebecca och Fiona, Broder Daniel

  Det senaste om musik, och en hel del mer.

3

”Rebecca och Fiona är lika äkta som min lösmustasch”

Som ni har väntat! Men nu är äntligen veckans höjdaravsnitt av En vän med en pod ute. Denna vecka är avsnittet proppat med örongodis och podmakarna är på sitt allra skvallrigaste och elakaste humör.

3 bilder
 
 • Slefieprinsessorna gav deltagarna en utmaning som blev en aning knepig för vissa. Andra klarade det galant.

7

Här lär Modetterna Top Model-deltagarna att ta den perfekta selfien


3 bilder
 
 • Robert Aschberg, TV3, Klipp, Kissie, Video, Program, Blogg, Trolljägarna, Alexandra Nilsson

  Kissie berättar själv om de hårda kommentarer, hot och mordhot hon tvingats ta emot.

47

Här bryter Kissie ihop när hon berättar om näthatet på bloggen

Intervjuer

3 bilder
 
 • Regissör, Eric Saade, Producent, Nikeisha Andersson

  Kunderna är många, och stora.

30

21-åriga Nikeisha gör kometkarriär som regissör åt stjärnorna

Stockholmstjejen Nikeisha Andersson gör karriär som videoregissör åt internationella jättekunder och artister. – Att få göra något sådant som 20-åring och vara helt själv med sitt team och artist inne på Friends arena – det är bara galet, berättar hon för Nyheter24.

4 bilder
 
 • Intervju, Chris Medina, Musik, Here comes the flood, Getty Domein

  Chris Medina är tillbaka.

21

"Nu har man ryktet om att vara den otroligt bra människan"

Du känner igenom hans röst från succélåten ”What are words”. Chris Medina är tillbaka. Tillsammans med Getty Domein har han gjort låten som handlar om att kunna förändra världen på sitt egna sätt. Nyheter24 pratar med artisterna om låten som kom till efter att Getty hittat ett ensamt barn i en balja i en flod.
 • Du känner igenom hans röst från succélåten ”What are words”. Chris Medina är tillbaka. Tillsammans med Getty Domein har han gjort låten som handlar om att kunna förändra världen på sitt egna sätt. Nyheter24 pratar med artisterna om låten som kom till efter att Getty hittat ett ensamt barn i en balja i en flod.
  lördag 25/1 08:36

 • Intervju, Snabba Cash, Matias Varela

  Matias Varela spelar Jorge i Snabba Cash-filmerna.

3

Matias Varela: "Bakom ytan hittar du en liten och finnig pojke"

Matias Varela spelar värdetransportrånaren Jorge i Snabba Cash. För Nyheter24 berättar han om hur trött han är på att behöva förklara varför trovärdigheten inte är det viktigaste i en film.
– Det viktigaste är att den är underhållande, säger han.8 bilder
 
 • Halsa, Kost, Träning, träna med d-flex, kayo, D Flex, Mikael Persbrandt

  Nyheter24 träffade David “D-Flex” Seisay.

1

Nyheter24 träffar D-flex: "Självklart äter jag onyttigt ibland"

Han tränar med Sveriges kändiselit, har nyligen släppt en bok och är hjärnan bakom den populära appen "Bikinifit". Nyheter24 träffade David “D-Flex” Seisay för att snacka om vegetarisk mat, synsätt, ideal och hur det var att träna upp Mikael Persbrandt.4 bilder
 
 • Malin Buska spelar Natalie Krajnic i Snabba Cash.

1

Snabba Cash-stjärnan: "Jag kan bli riktigt jobbig när jag jobbar"

Malin Buska spelar maffiabossen Radovan Krajnics dotter, Natalie, i Snabba Cash – Livet deluxe. Hon går djupt in i rollen och går ut först när hon inspelningarna är färdiga.
– Jag kan bli riktigt jobbig när jag jobbar, säger Malin till Nyheter24.

5 bilder
 
 • Undressed, Kim Cesarion

  Kim Cesarion slog igenom med låten "Undressed".

6

Kim Cesarion: Jag får en hel del kommentarer om att jag inte är svensk

Kim Cesarion kan nog beskrivas som Sveriges nya soulprins. Hans lena röst förför och hans lite tillbakadragna och blyga personlighet charmar publiken. Nyheter24 fick en pratstund med stockholmaren.

 • Svenska Storbloggare 2013, Bloggare, Desire Nilsson, Intervju, Dessie, Nyheter24

  Desirée Nilsson, 18, innan hon gasar iväg.

3

Dessie: Jag vill flytta till Kina och ha två barn

Hon tycker att marijuana borde finnas på recept, kan gråta på beställning, är flygrädd men tokig i snabba bilar. Nyheter24 sätter sig bakom ratten med storbloggerskan Desirée Nilsson, 18.

4 bilder
 
 • Odd Spångberg, Isabella Löwengrip

  Odd Spångberg har fått kliva fram i rampljuset efter att han blev tillsammans med Blondinbella.

0

Odd: "Vi hanterar Blondinbellas ADHD bra"

Odd Spångberg är mer än Blondinbellas pojkvän. Nyheter24 har träffat den mångsidige 24-åringen och pratat om "Bellas" ADHD, frieriet, juckande hundar och varför det var omöjligt för honom att dejta Kissies kompis.